barszczo Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 2 godziny temu, abtb napisał: albo nie: Cała trawa z tyłu wypalona, dobrze że się sam nie zajął. Safety first... Cytuj
Soris Napisano 24 Października 2024 Napisano 24 Października 2024 18 godzin temu, abtb napisał: W związku z tym, możecie pojechać na tą samą wycieczkę... ...i może jeszcze spać w tym samym łóżku, razem, w jednym, w Iranie? Niech mnie Ajatollahowie mają w swojej opiece, zadowolę się drugim miejscem, a Grzesiu niech ma... No chyba, że za granice, abo do Bugarii, to wtedy i owszem, może być razem... 1 Cytuj
Grzes Napisano 24 Października 2024 Napisano 24 Października 2024 6 godzin temu, Soris napisał: No chyba, że za granice, abo do Bugarii O, tak to rozumiem 1 Cytuj
abtb Napisano 24 Października 2024 Autor Napisano 24 Października 2024 8 godzin temu, Soris napisał: chyba, że za granice, abo do Bugarii, to wtedy i owszem, może być razem... 2 godziny temu, Grzes napisał: O, tak to rozumiem Proszszszę bardzo , zapraszam na "pokład" 1 Cytuj
abtb Napisano 3 Listopada 2024 Autor Napisano 3 Listopada 2024 Pomimo przeciwnych wiatrów, poczmistrz dotarł z dostawą: czyli: - kalki - blachy - maski - gwóźdź na dziób Oczywiście jest też coś dla zwolenników ornitologicznych sensacji - dwugłowy orzeł: Pozwolę sobie przy niedzieli odrobinkę pogmerać w mrowisku: I w tej chwili kładę na biurku dwie łyżeczki które powinny zacząć wibrować na skutek "przekazu podprogowego" emitowanego przez kolegę @Artek82. Jak się domyślam kolega @Grzes będzie w tym wypadku "robił" za wzmacniacz fal 1 Cytuj
Grzes Napisano 3 Listopada 2024 Napisano 3 Listopada 2024 4 minuty temu, abtb napisał: mrrrrrrrrrr... Mój zdecydowany lider jeśli chodzi o malowanka naszych Fulcrumów Cytuj
Artek82 Napisano 3 Listopada 2024 Napisano 3 Listopada 2024 No to adin, dwa, tri i jademy W dniu 24.10.2024 o 11:22, abtb napisał: Proszszszę bardzo , zapraszam na "pokład" Ale tym madziarskim "przemytnikiem" to żeś mnie teraz przysłodził cód mniód i łożeszki normalnie 1 Cytuj
giberes Napisano 3 Listopada 2024 Napisano 3 Listopada 2024 52 minuty temu, abtb napisał: @Artek82 @Grzes Nie, nie, nie wierzę i nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. Toż "eksperty" Cię zjedzą. Ps. Koledzy pod zdjęciem, przepraszam, ale nie umiałem się Was pozbyć Cytuj
barszczo Napisano 4 Listopada 2024 Napisano 4 Listopada 2024 6 godzin temu, abtb napisał: Pomimo przeciwnych wiatrów, poczmistrz dotarł z dostawą Widzę że z naszą pocztą coraz lepiej, nawet w niedzielę dostarczają... 1 Cytuj
abtb Napisano 4 Listopada 2024 Autor Napisano 4 Listopada 2024 (edytowane) 8 godzin temu, giberes napisał: Nie, nie, nie wierzę i nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. I nie zobaczysz 8 godzin temu, giberes napisał: Toż "eksperty" Cię zjedzą. O przepraszam, informuję, że ja sam sobie jestem przysłowiowym sterem, ekspertem i modelarzem 9 godzin temu, Grzes napisał: mrrrrrrrrrr... To tak tylko przy niedzieli możesz liczyć na pogizianie pod bródką Edytowane 4 Listopada 2024 przez abtb Cytuj
Xmen Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 (edytowane) W dniu 4.11.2024 o 07:26, abtb napisał: ja sam sobie jestem przysłowiowym sterem, ekspertem i modelarzem Świetne stwierdzenie. Kolega pozwoli że sobie zapożyczę? Edytowane 5 Listopada 2024 przez Xmen 1 Cytuj
abtb Napisano 5 Listopada 2024 Autor Napisano 5 Listopada 2024 30 minut temu, Xmen napisał: Kolega pozwoli że sobie zapożyczę? Ależ proszę bardzo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi