barszczo Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 2 godziny temu, abtb napisał: albo nie: Cała trawa z tyłu wypalona, dobrze że się sam nie zajął. Safety first... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października 18 godzin temu, abtb napisał: W związku z tym, możecie pojechać na tą samą wycieczkę... ...i może jeszcze spać w tym samym łóżku, razem, w jednym, w Iranie? Niech mnie Ajatollahowie mają w swojej opiece, zadowolę się drugim miejscem, a Grzesiu niech ma... No chyba, że za granice, abo do Bugarii, to wtedy i owszem, może być razem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października 6 godzin temu, Soris napisał: No chyba, że za granice, abo do Bugarii O, tak to rozumiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Października Autor Share Napisano 24 Października 8 godzin temu, Soris napisał: chyba, że za granice, abo do Bugarii, to wtedy i owszem, może być razem... 2 godziny temu, Grzes napisał: O, tak to rozumiem Proszszszę bardzo , zapraszam na "pokład" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Listopada Autor Share Napisano 3 Listopada Pomimo przeciwnych wiatrów, poczmistrz dotarł z dostawą: czyli: - kalki - blachy - maski - gwóźdź na dziób Oczywiście jest też coś dla zwolenników ornitologicznych sensacji - dwugłowy orzeł: Pozwolę sobie przy niedzieli odrobinkę pogmerać w mrowisku: I w tej chwili kładę na biurku dwie łyżeczki które powinny zacząć wibrować na skutek "przekazu podprogowego" emitowanego przez kolegę @Artek82. Jak się domyślam kolega @Grzes będzie w tym wypadku "robił" za wzmacniacz fal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada 4 minuty temu, abtb napisał: mrrrrrrrrrr... Mój zdecydowany lider jeśli chodzi o malowanka naszych Fulcrumów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada No to adin, dwa, tri i jademy W dniu 24.10.2024 o 11:22, abtb napisał: Proszszszę bardzo , zapraszam na "pokład" Ale tym madziarskim "przemytnikiem" to żeś mnie teraz przysłodził cód mniód i łożeszki normalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada 52 minuty temu, abtb napisał: @Artek82 @Grzes Nie, nie, nie wierzę i nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. Toż "eksperty" Cię zjedzą. Ps. Koledzy pod zdjęciem, przepraszam, ale nie umiałem się Was pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada 6 godzin temu, abtb napisał: Pomimo przeciwnych wiatrów, poczmistrz dotarł z dostawą Widzę że z naszą pocztą coraz lepiej, nawet w niedzielę dostarczają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada (edytowane) 8 godzin temu, giberes napisał: Nie, nie, nie wierzę i nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. I nie zobaczysz 8 godzin temu, giberes napisał: Toż "eksperty" Cię zjedzą. O przepraszam, informuję, że ja sam sobie jestem przysłowiowym sterem, ekspertem i modelarzem 9 godzin temu, Grzes napisał: mrrrrrrrrrr... To tak tylko przy niedzieli możesz liczyć na pogizianie pod bródką Edytowane 4 Listopada przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada (edytowane) W dniu 4.11.2024 o 07:26, abtb napisał: ja sam sobie jestem przysłowiowym sterem, ekspertem i modelarzem Świetne stwierdzenie. Kolega pozwoli że sobie zapożyczę? Edytowane 5 Listopada przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Listopada Autor Share Napisano 5 Listopada 30 minut temu, Xmen napisał: Kolega pozwoli że sobie zapożyczę? Ależ proszę bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi