cayman Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Cześć, mam do sprzedania lodówkowca z regulatorem ciśnienia. Cena 100zł. Odbiór osobisty w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Trzeba przyznać, że podpis po ofertą brawurowy! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 A gdzie zbiornik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 16 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2022 20 minut temu, giberes napisał: A gdzie zbiornik? Bez zbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Czyli to tylko kompresor z lodówki. Mam podobnego w piwnicy i czeka, żeby zrobić z niego lodówkowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 16 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, giberes napisał: Czyli to tylko kompresor z lodówki. Mam podobnego w piwnicy i czeka, żeby zrobić z niego lodówkowca. Ja przez osiem lat bez butli pomalowałem nim kilkadziesiąt modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Cześć! Warto wiedzieć, że w kompresorze takim jak z lodówki obudowa jest też zbiornikiem. Zwykle warto dołożyć dodatkowy zbiornik, ale nie jest to bezwzględnie koniecznie. Nie zmienia to faktu, że kompresor ze zdjęcia wymaga jeszcze sporo pracy... Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tleli Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Ale ten "zbiornik" jest po stronie ssawnej, a nie tłocznej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 strona tłoczenia wychodząca z obudowy jest połączona z głowicą sprężarki i nie jest połączona z wnętrzem. Więc nie może i nie pełni funcji zbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Zbiornik, chiński zestaw z reduktorem lub filtroreduktor z przyłączami, zaworek zwrotny, i garść armatury....+/- jak ktoś ogarnięty to ze 2 stówki jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi