orfeusz Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Pojazdy starzy nawet po akcji nie są tak brudne więc musisz zmienić koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Najwyżej zmieni się koncepcja tego modelu z modelu po akcji, na model zapomniany, gdzieś stojący. Czytaj kolego dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Super, wielkie brawa za ten pojazd. Mila odmiana po tych wszystkich wyswieconych trackach, co wygladaja jak zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Super, wielkie brawa za ten pojazd. Mila odmiana po tych wszystkich wyswieconych trackach, co wygladaja jak zabawki. Dobrze wiedzieć... Tak samo mogę powiedzieć o Twoich modelach ( w sensie, że zabawki) ... Bardzo dobra robota jawkers , zresztą jak zawsze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Dobrze wiedzieć... Tak samo mogę powiedzieć o Twoich modelach ( w sensie, że zabawki) ... Zeby sprecyzowac, jak zabawki z supermarketu, zero washa i sladow eksploatacji, nic a nic jak prawdziwe pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Dobrze wiedzieć... Tak samo mogę powiedzieć o Twoich modelach ( w sensie, że zabawki) ... Zeby sprecyzowac, jak zabawki z supermarketu, zero washa i sladow eksploatacji, nic a nic jak prawdziwe pojazdy. Może jego modele to są egzemplarze prosto z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Grudnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Grudnia 2008 Dzięki wam Panowie Model jeszcze nie jest skończony, brakuje mu klamek i kilku innych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Kolego Opelek niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Stycznia 2009 Witam. Dzięki Wojtku. Dzisiaj model otrzymał światła tylne. Już coraz bliżej końca i model znajdzie się w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Bardzo fajny i ładny model! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 No Opel prezentuje się Ale lamy nie pobrudzone i lewa lampa(przy dole) tak jak by nie domalowana No to czekam na kolejną extra galerie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Stycznia 2009 Dzięki Abu. Ale lamy nie pobrudzone i lewa lampa(przy dole) tak jak by nie domalowana No tak, lamp jeszcze nie zdążyłem ubrudzić, bo są świeże. Tak troszkę mi zeszło podczas malowania i niedomalowałem, poprawię to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Uuuu tak dawno mnie tu nie było a tu praca wre.Bardzo ładnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 No ładny Opelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Model prezentuje się pięknie. Już z niecierpliwością czekam na galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam. Model kończyłem w piątek przed konkursem, dołączyłem klamki i wskaźniki. A tak prezentuje się całość. Za niedługo model trafi do Galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 No i git model . Tylko czekać na dalsze foty w galerii Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Wow, śliczny! cywile to nie moja działka, ale... no bardzo baaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi