myszaty Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 (edytowane) Czas na Breguety 14 w wersji A i B. Pudełka: Malowania: ramki górne A, dolne B: Czyli w obu przypadkach są identyczne. Kalki, typowe dla kp, jak już zdążyłem się zorientować. Na koniec dodam że są to te same ramki co wcześniejszy wypust AZ. Z tym że w AZ są dwa kadłubki ( do wer. A i B) oraz zamiast małej ramki blaszka. Edytowane 18 Maja 2022 przez myszaty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 Starzeję się. Szkoda mi mojego życia na takie szorty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 Ciekawe czy FLY wyda w końcu swojego w 1/48... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 (edytowane) W 48 jest jeszcze HiTech Edytowane 20 Maja 2022 przez dedrey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 W dniu 20.05.2022 o 19:51, dedrey napisał: W 48 jest jeszcze HiTech Tak, mam.... i czekam na nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 W dniu 18.05.2022 o 21:45, myszaty napisał: Czas na Breguety 14 w wersji A i B. Pudełka: Malowania: ramki górne A, dolne B: Czyli w obu przypadkach są identyczne. Kalki, typowe dla kp, jak już zdążyłem się zorientować. Na koniec dodam że są to te same ramki co wcześniejszy wypust AZ. Z tym że w AZ są dwa kadłubki ( do wer. A i B) oraz zamiast małej ramki blaszka. AZ w wersji B proponuje nasze malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 Ja mam inne wydanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Przypomnę (link) walkę z tym modelem jaką stoczył jeden z naszych kolegów : https://modelwork.pl/topic/6158-breguet-brxiv-b2-172-az-model/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 A edycja AZ wersji B była w takim opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 Godzinę temu, kopernik napisał: Przypomnę (link) walkę Dzięki...już jest pomysł na malowanie ( może da się ogarnąć bez kalek...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 1 godzinę temu, kopernik napisał: Przypomnę (link) walkę z tym modelem jaką stoczył jeden z naszych kolegów : https://modelwork.pl/topic/6158-breguet-brxiv-b2-172-az-model/ Szkoda, że użytkownik @ZIO BY NAITTprzestał udzielać się na forum, bo zbudował gigantyczną kolekcję poloników, którą pokazał w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi