robertmodelarz Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Model klejony przez parę lat, dziś z racji nielotnej pogody oraz ogłoszonego przez RCB zagrożenia wichurami i opadami - dokończyłem rozgrzebany model. Zestaw Trumpeter 01529 Russian BMP-3F IFV skala 1/35- wzbogacony o: - zestaw metalowych luf: 30mm 2A72, 100mm 2A70, 3x 7.62 PKT mg RbModel| 35B110 - anteny do BMP-3 / 2szt.RbModel-35A14 Malowany zgodnie z instrukcją farbą Mr.Hobby Color H303 Green - FS34102. Brudzenie wykonane czym popadło tj. śmierdzącymi wyrobami ze stajni AK Interactive oraz AmmoMiG oraz ponadczasowym SIDOLUXEM. podstawka - wydruk fotograficzny (żeby nie było tak do końca nudno). 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Chyba najlepszy model tego wozu w zielonym malowaniu jaki widziałem. Podoba się, głównie za umiar w łoteringu i efekciarskim malowaniu. Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Jestem na tak!Jedyne "ale"to to ,że nie jest spalony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 (edytowane) Fajny popraw kółeczko z lewej strony i będzie git Edytowane 21 Maja 2022 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 23 minuty temu, bulik58 napisał: A ty juz nie podpalaj tego swiata Fire out!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Świetny model, podoba mi się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Dla mnie bomba efekty na 6 z dużym + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Pośpiech nie jest Twoim sprzymierzeńcem, zresztą nie jest sprzymierzeńcem żadnego modelarza. Dobitnie to widać na tym wyleżakowanym egzemplarzu, który wygląda bardzo in plus względem Twoich paru szybkich projektów, które mogłyby wyglądać lepiej (ale wcale nie wyglądają źle) gdyby się na chwilę zatrzymać, pomyśleć i poświęcić im ze dwie czy trzy sesje więcej na wykończenie. Temu za to nie zabrakło niczego - wyszedł bardzo atrakcyjny model z umiarem ze wszystkim efektami i mi się podoba. Jedynie poprzez brudzenie bardziej bym go widział w terenie no i ta bela zbyt "idealna" mi się widzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Maja 2022 Share Napisano 26 Maja 2022 Ładny model. Mi się też podoba. Co do uwag kolegów jak już się spieszysz to spiesz się powoli. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Maja 2022 Share Napisano 26 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 27 Maja 2022 Share Napisano 27 Maja 2022 Bardzo efektowny! Życzę więcej takich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi