patrykd Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 Naprawdę poprzednie zabiegi dały kopa temu modelowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 Zamiast błota- pozostanie ładny kurz .Ale to autora koncept, więc sam zadecyduje. Ładne malowanko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2022 2 minuty temu, TAW napisał: Wow! Dużo zyskał po lakierze - bardzo podoba mi się ta kolorystyka. I teraz Ci powiem szczerze, że ten pomysł na dioramkę mi już trochę nie pasuje bo model wygląda super i szkoda go mocno brudzić a tam będzie rasputica Też mi się podoba kolorystyka i finalnie coś koło tego żeby zostało , to jest to czego w panzer 1 zabrakło w tym kolorze , ale jak to mówią trzeba szukać, próbować :), sam się wplątałem w swoje wymysły błotne to teraz wypada jakoś wybrnąć z tego ,eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Tylko trzebaby wziąć bardziej rozebranych Niemców Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2022 Teraz, TAW napisał: Tylko trzebaby wziąc bardziej rozebranych niemców Tam zimno już było ,zresztą zapodkladowani już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2022 7 minut temu, patrykd napisał: Naprawdę poprzednie zabiegi dały kopa temu modelowi. Prawie washa nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 No, Panie... Jak to na wojence ładnie może być... Trudno oderwać wzrok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 Nie no bajka. Szczególnie te trupie główki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) 5 godzin temu, zaruk napisał: No, Panie... Jak to na wojence ładnie może być... Trudno oderwać wzrok. No to fajnie ,i dzięki @MayonesEXG7 4 godziny temu, produdi napisał: Nie no bajka. Szczególnie te trupie główki No robią tu robotę Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Września 2022 Autor Share Napisano 1 Września 2022 Dziś figurki, lepiej nie umiem,jeszcze lakier na to i przybrudzić później 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 1 Września 2022 Share Napisano 1 Września 2022 (edytowane) Widzę, tą samo techniką figurki robisz oczodoły zostawione orange brown, i nakładasz reszt- cienie skin tone/dark flesh. Cieniowanie, wiem co robię i co chce, a zawsze wychodzi tak samo hehe. Edytowane 1 Września 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Września 2022 Autor Share Napisano 1 Września 2022 1 minutę temu, MayonesEXG7 napisał: Widzę, tą samo techniką figurki robisz oczodoły zostawione orange brown, i nakładasz reszt- cienie skin tone/dark flesh. Cieniowanie, wiem co robię i co chce, a zawsze wychodzi tak samo hehe. No powiedzmy że tak oczodoły i cienie to bardziej burnt sand tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 1 Września 2022 Share Napisano 1 Września 2022 Ciężko odczytać, z zdjęć barwę farby, ale powiedzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 Ale im mróz ryjki powykrzywiał... Dobrze im tak! Bardzo fajnie wyszło ale ten pierwszy od lewej trochę wygląda jakby był zaskoczony. Jeśli już to można by mu delikatnie obniżyć powiekę albo może ma taki być. No chyba że jest pod wrażeniem Stuga stojącego przed nim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 (edytowane) Po lewej jedzie na zimmericie a pozostali ale szajse calte . Może temu po prawej,chce mu się siku Edytowane 2 Września 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 Godzinę temu, TAW napisał: Ale im mróz ryjki powykrzywiał... Dobrze im tak! Bardzo fajnie wyszło ale ten pierwszy od lewej trochę wygląda jakby był zaskoczony. Jeśli już to można by mu delikatnie obniżyć powiekę albo może ma taki być. No chyba że jest pod wrażeniem Stuga stojącego przed nim Taki gore klimat wyszedł , może i dobrze tak mrocznie , ten z lewej może niespełna rozumu być , te stare figurki tak mają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 18 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Po lewej jedzie na zimmericie a pozostali ale szajse calte . Może temu po prawej,chce mu się siku Ten z prawej podobny do Perepeczki z łypy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 (edytowane) Jak masz figsy jakieś, ja mam niemców i usa z 74r. tamki. Po co brać nowe, jak można wykorzystać. Lepiej zmalować, wyjdzie jak wyjdzie niż kupowanie zestawów tamki po 60 zł 6-8 figurantów. Trzeba kombinować. Podobni do nikogo serio Wiem wiem ten od zimmeritu Zamiast w brukseli, to wygnali na front hahaha Edytowane 2 Września 2022 przez MayonesEXG7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 (edytowane) 2 godziny temu, MayonesEXG7 napisał: Jak masz figsy jakieś, ja mam niemców i usa z 74r. tamki. Po co brać nowe, jak można wykorzystać. Lepiej zmalować, wyjdzie jak wyjdzie niż kupowanie zestawów tamki po 60 zł 6-8 figurantów. Trzeba kombinować. Są jakie są ,mi tam styka , to nie praca na konkurs, starych nie wyrzucam, miałem to wykorzystałem , więcej już nie mam Edytowane 2 Września 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 3 Września 2022 Share Napisano 3 Września 2022 Powinny zrobić swoją robotę, a jak nie - to wycofasz panów do ziemianki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 4 Września 2022 Autor Share Napisano 4 Września 2022 Parę rzeczy na tył, już po olejach pobrudzone wstępnie, może jeszcze jakieś rozbryzgi jeszcze na to pójdą , jeszcze też jakieś szmaty postaram się zrobić żeby te żywiczne w powietrzu nie leżały, figurki też już pobrudzone na tą chwilę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 (edytowane) Zastanawiam się czy ten baniak na mleko nie powinien być w kolorze aluminium bez rrdzy. Mam podobny do zrobienia. Masz jakieś zdjęcia referencyjne dla niego? Edytowane 4 Września 2022 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 4 Września 2022 Autor Share Napisano 4 Września 2022 (edytowane) 3 minuty temu, patrykd napisał: Zastanawiam się czy ten baniak na mleko nie powinien być w kolorze aluminium bez rrdzy. Mam podobny do zrobienia. Masz jakieś zdjęcia referencyjne dla niego? Też się nad tym zastanawiałem, wiem że to trochę przekoloryzowane wszystko , ale trochę trzeba czasem nagiąć , zrób bez rdzy ta kankę , ja w sumie korzystałem z tego zdjęcia Edytowane 4 Września 2022 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 (edytowane) Te kanki leżały z pół wieku pod chmurką. Ale ok niech tak będzie. Tylko ta po prawej wygląda na aluminium. Edytowane 4 Września 2022 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 4 Września 2022 Autor Share Napisano 4 Września 2022 1 minutę temu, patrykd napisał: Te kanki leżały z pół wieku pod chmurką. Ale ok niech tak będzie. Tylko ta po prawej wygląda na aluminium. Pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi