Baldigozz Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Dorzucę jeszcze ukończonego Crudadera, któregoś kiedyś pokazywałem w trakcie prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Podoba mi sie. Jedno pytanie: co to za kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Model ładny i bardzo ciekawy kolorek , ale według mnie koła są zbyt czyste w porównaniu do reszty modelu , nie pomalowałeś reflektorów ( wieża , nadwozie ) i widać że lusterko doklejałeś pod koniec bo nawet washa na nim nie ma :] Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Ładny. No właśnie jaki to kolor? Na jakim etapie robiłeś odpryski i otarcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Podoba mi się, choć może taki trochę za rdzawy po całości ale niezły efekt. Sympatyczny dezel. Też miałem go ostatnio w planach ale po cromwellu nie chciało mi się takiego samego podwozia od razu trzaskać, więc wziąłem szwaba na warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Wszystko świetnie, modelik udany tylko ten kolor carramba? nie powinien być zielony ? Cromwelle/Churchile/Schermany były zielone/ciemno zielone. No chyba, że ten jest już z zupełnego końca wojny i ma być całkowicie wyeksploatowany ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 8 Lipca 2008 Autor Share Napisano 8 Lipca 2008 Kolor jest brązowy (nawet czekoladowy), tak jak były malowane pojazdy brytyjskie w czasie gdy jeszcze 1. DPanc używała Crusaderów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Ok, wierzę na słowo bo się na tym dziale polskiej broni nie znam. A później malowano je inaczej ? Jestem przekonany, że kilka razy mignęły mi zdjęcia zielonych pojazdów ... u Andersa były zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 nie powinien być zielony ? Cromwelle/Churchile/Schermany były zielone/ciemno zielone. Nie tylko, w Afryce Północnej mocno kombinowano z kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzba Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Calkiem niezly, tylko ze jest nierownomiernie wyeksploatowany, bo jest cały w odpryskach ale gąsienice ma prawie jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Jest dobrze. Zużyte są albo z mocnym nalotem rdzy(po niejeżdżeniu) albo takie właśnie srebrne, przetarte do gołego metalu i wypolerowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 No widzicie.... Nie niemieckie, nie z tamiya a jakie ładne. Nie wiem co wy z tym washem wszyscy sie uwzięliście. Reggy pokazał jak to sie robi i teraz już wszyscy po wszystkim jadą washem A gąsienice są mało wyeksploatowane ? Przecież aż się świecą od wytarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi