Baldigozz Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Dorzucę jeszcze ukończonego Crudadera, któregoś kiedyś pokazywałem w trakcie prac. Cytuj
marioba Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Podoba mi sie. Jedno pytanie: co to za kolor?? Cytuj
Artez Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Model ładny i bardzo ciekawy kolorek , ale według mnie koła są zbyt czyste w porównaniu do reszty modelu , nie pomalowałeś reflektorów ( wieża , nadwozie ) i widać że lusterko doklejałeś pod koniec bo nawet washa na nim nie ma :] Pzd|2 Cytuj
Boozy Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Ładny. No właśnie jaki to kolor? Na jakim etapie robiłeś odpryski i otarcia? Cytuj
mart72 Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Podoba mi się, choć może taki trochę za rdzawy po całości ale niezły efekt. Sympatyczny dezel. Też miałem go ostatnio w planach ale po cromwellu nie chciało mi się takiego samego podwozia od razu trzaskać, więc wziąłem szwaba na warsztat. Cytuj
Jendrass1 Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Wszystko świetnie, modelik udany tylko ten kolor carramba? nie powinien być zielony ? Cromwelle/Churchile/Schermany były zielone/ciemno zielone. No chyba, że ten jest już z zupełnego końca wojny i ma być całkowicie wyeksploatowany ?! Cytuj
Baldigozz Napisano 8 Lipca 2008 Autor Napisano 8 Lipca 2008 Kolor jest brązowy (nawet czekoladowy), tak jak były malowane pojazdy brytyjskie w czasie gdy jeszcze 1. DPanc używała Crusaderów. Cytuj
Jendrass1 Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Ok, wierzę na słowo bo się na tym dziale polskiej broni nie znam. A później malowano je inaczej ? Jestem przekonany, że kilka razy mignęły mi zdjęcia zielonych pojazdów ... u Andersa były zielone. Cytuj
mart72 Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 nie powinien być zielony ? Cromwelle/Churchile/Schermany były zielone/ciemno zielone. Nie tylko, w Afryce Północnej mocno kombinowano z kolorami. Cytuj
Wierzba Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Calkiem niezly, tylko ze jest nierownomiernie wyeksploatowany, bo jest cały w odpryskach ale gąsienice ma prawie jak nowe Cytuj
Pafica Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Jest dobrze. Zużyte są albo z mocnym nalotem rdzy(po niejeżdżeniu) albo takie właśnie srebrne, przetarte do gołego metalu i wypolerowane. Cytuj
SmokHaosu Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 No widzicie.... Nie niemieckie, nie z tamiya a jakie ładne. Nie wiem co wy z tym washem wszyscy sie uwzięliście. Reggy pokazał jak to sie robi i teraz już wszyscy po wszystkim jadą washem A gąsienice są mało wyeksploatowane ? Przecież aż się świecą od wytarcia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi