Szydercza Gała Napisano 4 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2023 Trzeba go wysycic lakierem, żeby już więcej nic pił. Kiedy jest mokry łatwo zdjąć ten badziewny klej. Na taki wysycony porządnie można potem dać łoszyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 W sensie ze malujesz go lakierem i to pozwala ci zdjac ten klej na mokro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2023 (edytowane) TAK Sido się do tego idealnie nadaje. Edytowane 4 Czerwca 2023 przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 9 Czerwca 2023 Share Napisano 9 Czerwca 2023 W dniu 4.06.2023 o 01:42, Szydercza Gała napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2023 Ja to dopiero muszą boleć plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 Tylko masaż i lekkie ugniatanie może przynieść ulgę......obojgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 11 Czerwca 2023 Share Napisano 11 Czerwca 2023 Postaw oFcę to i wilki się zlatujOM. Nie tylko morskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2023 TAK Jeszcze zaraz ktoś wyskoczy z czerstwym tekstem w stylu: Hej owieczko, szukasz pasterza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 11 Czerwca 2023 Share Napisano 11 Czerwca 2023 34 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Hej owieczko, szukasz pasterza? "Zielona wyspa pełna owiec"... Ty to się umiesz urządzić... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2023 No dobra, żeby nie było że tu tylko cycki, oFce i generalnie moralny upadek i bankructFo W zasadzie większość złomu już na pokładzie, zostawiłem tylko kilka pierdół żeby mi nie przeszkadzały, jak na przykład maszty czy główny dźwig. Teraz musze zabrać się za samoloty..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 12 Czerwca 2023 Share Napisano 12 Czerwca 2023 Nieładnie się powtarzać ale powiem ponownie: ot i cała gała, nic dodać nic ująć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 12 Czerwca 2023 Share Napisano 12 Czerwca 2023 Rzeczywiscie reling zrobił robotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Czerwca 2023 Share Napisano 13 Czerwca 2023 ależ to czysciutko zrobione piknie panoczku piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2023 Bo ja wiem, zawsze mogło być lepiej Flukcojgi zacząłem, jak widać bedzie z nimi jeszcze trochę golgoty. Górne płaty tylko przyłożone dla picu, zainstaluje je na stałe dopiero po malowaniu. Ten P2Y to oczywiście nadmiarowy 12-ty, taki by mi sie nigdzie nie zmieścił. Mam na niego osobny pomysł, a i chciałem wykryć wszelkie mozliwe ZDRADY za wczasu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 14 Czerwca 2023 Share Napisano 14 Czerwca 2023 Wczoraj podobne ważki widziałem nad rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 14 Czerwca 2023 Share Napisano 14 Czerwca 2023 samoloty tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2023 Powoli lotnictFo się robi się. Z akcentem na POWOLI To tak mniej więcej połowa, jest jeszcze całą sterta żółtych skrzydeł, które nie załapały się na fotogram. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 Bardzo ładne te samolociki. Robiąc flotyllę w tej skali kasujesz kolegów szpanujących w 1:144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2023 Trochę nie mój styl, jest takie fajne zdjęcie Sangamona czy innego eskortowca obstawionego Catalinami. Te samoloty są całe wysmarowane kopciem, brudem i chgw czym jeszcze. Pomiędzy nie na chama są poupychane jakieś Hellcaty i Avengery, no jeden burdel No nic, te też takie cukierkowe nie zostaną, coś tam będę musiał je popsuć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 Koronkowa robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Lipca 2023 Autor Share Napisano 4 Lipca 2023 Odpadowy testowiec jest w sumie gotowy, dla niego jest osobny plan... Mewki jeszcze musze trochę przypaskudzić jakims olejem i kopciem, no i oczywiście dorobic silniki ze śmigiełkiem, oczywiście musi sie kręcić także ten... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 TAK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Lipca 2023 Share Napisano 6 Lipca 2023 W dniu 4.07.2023 o 23:24, Szydercza Gała napisał: Mewki jeszcze musze trochę przypaskudzić jakims olejem i kopciem, no i oczywiście dorobic silniki ze śmigiełkiem, oczywiście musi sie kręcić Śliczne. Jaką bateryjkę zamierzasz zastosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Lipca 2023 Autor Share Napisano 6 Lipca 2023 Zminiaturyzowany reaktor typu RBMK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi