zaruk Napisano 6 Lipca 2023 Share Napisano 6 Lipca 2023 4 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Zminiaturyzowany reaktor typu RBMK Maładiec. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Lipca 2023 Autor Share Napisano 11 Lipca 2023 Oczywiscie robiąc zdjęcia dobrym aparatem zapomniałem o zapałce, ale wcześniej SZCZeliłem jedną tefelonem temu testowemu odpadkowi, także ten. Zielona eskadra zrobiona, tera jeszcze sześć z czerwonej 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 12 Lipca 2023 Share Napisano 12 Lipca 2023 Piękne malizny Wyglądają na 1/72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Lipca 2023 Autor Share Napisano 12 Lipca 2023 (edytowane) Dzięki, wolałbym w sumie jakieś w pełni metalowe samoloty juz w tych poźniejszych szarościach i niebieskich, bo to i drapać mozna do zinc chromate i amelinium i zasyfić można bardziej.... Nie wiem czy w najblizszym czasie dotknę jakiegoś okrętu lotniczego, starszna golgota jest z tymi latałkami Edytowane 12 Lipca 2023 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 12 Lipca 2023 Share Napisano 12 Lipca 2023 4 hours ago, Szydercza Gała said: starszna golgota jest z tymi latałkami Ale za to jak wygląda!!! Pięknotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Lipca 2023 Autor Share Napisano 30 Lipca 2023 No i wreszcie z latałkami KONIEC.... no dobra prawie Trzeba jeszcze meFkom zrobić wózki pod pływak, a P2Y dostaną drabinkIE na górny płat, ale to już po urlopie, jak będę ludziki malował i ustawiał. Teraz się bedEM byczył 3 tygodnie tam u Was, także poleżakuje sobie cały ten śmietnik, a jak wrócę to poskłądam toto do kupy i pomaluję trochę pacynek. Chciałem skończyć przed wyjazdem, a wyszło jak ZAWSZE 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 3 Sierpnia 2023 Share Napisano 3 Sierpnia 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 21 Sierpnia 2023 Share Napisano 21 Sierpnia 2023 no bardzo mnie się te latadła podobają. nie wiedziałem że te silniki potrafiły tak zakopcić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 21 Sierpnia 2023 Share Napisano 21 Sierpnia 2023 czyste szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) No i to by było tak juz że prawie był w domu już witał się z gąską Zostało wszystko to o czym zapomniałem, albo zostawiłem sobie "na poźniej" . No więc teraz przyszło później i pora bedzie się rozliczyc ze wszystkich grzechUF i ZDRAD w piwnicach tFierdzy, w towarzystFie wszystkim znanego Pułkownika, którego imienia lepiej w obecnym klimacie politycznym nie wymawiać Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez Szydercza Gała 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Ty lepiej powiedz jak się panele podłogowe układało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 EEE no te cośmy produkowali w zeszłym roku to już dawno przecież położone i kładły sie bardzo dobrze, no bo i jak mogłoby być inaczej A ten od Woodhuntera też dobrze, jego to nawet obrałem z kleju, więc jest tak cienki że miejscami prześwituje plastik Ten fornir od chińskiego człowieka z Chin to mógłby być jaśniejszy w odcieniu, no ale po drobnych zabiegach udało mi sie je do siebie nieco upodobnić, plusem jest to że w oryginale te pokłady też były układane w odstępie 10 lat, więc nie muszą się ze sobą zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 TAK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Świetny. Pokład kojarzy mi się bardziej z matą do rolowania sushi, niż z panelami. Ciekawe, czy maszt na jego środku nie dekoncentrował pilotów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Wygląda kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) 31 minut temu, zaruk napisał: Ciekawe, czy maszt na jego środku nie dekoncentrował pilotów? Gdy latali to maszty były chowane tutaj to dobrze widać na archiwalnym filmie (1:56-2:04) chociaż w wersji transportowca wodnosamolotów (AV) to akurat ten pokład to był używany tylko jako "bagażnik dachowy" Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Zaruk, nie dekoncentrował, o ile w momencie lądowania zamykali oczy . Zacieszam że się podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 aj fajowy, kontrast ciemnego pokładu z burtami i tymi "panelami" + samoloty .... no siedzem i siedzem w pierwszym rzędzie i czekam jak tom zobacze brawo TY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 30 Sierpnia 2023 Share Napisano 30 Sierpnia 2023 W dniu 29.08.2023 o 00:49, Szydercza Gała napisał: EEE no te cośmy produkowali w zeszłym roku to już dawno przecież położone i kładły sie bardzo dobrze, no bo i jak mogłoby być inaczej Wiem, wiem, że już położone, bo paczam z za kesonu na te Twoje budowlanki i jak już przeczytałem tego wieczora cały internet, to se pomyślałem, że zagaję z czystej ciekawości i nudy jak te twoje/moje wycinanki mają się do tych z Barlinka czy innego Quick-Stepa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2023 Sama wycinanka jest bez zarzutu. Materiał mógłby być lepszy. Zarówno pod względem grubości, jak i koloru. Będę musiał przed następnym razem znaleźć coś odpowiedniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Września 2023 Autor Share Napisano 23 Września 2023 Pora na załogę. Gotowi do boju i nawet udało mi się żadnego nie zgubić przy wycinaniu i malowaniu Pacynki z ION Model. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Ooo, mrowisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Września 2023 Autor Share Napisano 27 Września 2023 No i zapudłowany: FINITO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 28 Września 2023 Share Napisano 28 Września 2023 Wpuścisz tam rypki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Września 2023 Autor Share Napisano 28 Września 2023 TAK i glonojada też Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi