Staryfajter1954 Napisano 12 Września 2022 Autor Share Napisano 12 Września 2022 5 minut temu, abtb napisał: O, właśnie tak wyglądały moje "śledzie" w Jaworznie. Ja fotek nie cykałem bo i po co skoro mam je na "żywo" , ale jakby jeszcze ktoś coś miał to proszę śmiało, bez krępacji (np taka fota na całe stado 15 sztuk) Aha, i chyba się spodobały sędziom bo dostałem pierwsze miejsce w kolekcjach No to Tomku pochwal się nagrodą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Września 2022 Share Napisano 12 Września 2022 Jak złożę w całość Na razie funduję sobie kilka dni odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 12 Września 2022 Autor Share Napisano 12 Września 2022 W dniu 31.08.2022 o 18:10, em napisał: Jedyny F-104 jaki mam A jaka to skala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 14 Września 2022 Share Napisano 14 Września 2022 W dniu 12.09.2022 o 14:00, Staryfajter1954 napisał: A jaka to skala ? 72. Nowość Academy https://academyhobby.com/product/detail.html?product_no=516&cate_no=1&display_group=6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 14 Września 2022 Autor Share Napisano 14 Września 2022 2 godziny temu, em napisał: 72. Nowość Academy https://academyhobby.com/product/detail.html?product_no=516&cate_no=1&display_group=6 Revell w edycji Academy. Pomimo, że odszedłem od kupowania 72 to dla ukochanego Starfightera zrobię wyjątek i sobie kupię do kolekcji. Mimo, że to nie jest oryginalny produkt Academy ale przepak to i tak jest to wreszcie krok na przód w stosunku do tego co do tej pory koreańska firma oferowała. Starfighter jako legenda światowej awiacji zasługuje na porządny model a model Revella jest bardzo dobrym modelem choć zestaw Hasegawy jednak moim zdaniem stoi nieco wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi