Nie pamiętasz hasła?
Przez Kolekcjoner WP 22 Lipca 2022 w [L]1:1
37
32
22
17
2 Maj
27
23 Kwi
26
11 Maj
24
22 Lip
23
em 37 posts
Grzes 32 posts
panmopsik 22 posts
merlin_70 17 posts
2 Maj 2023
27 posts
23 Kwi 2023
26 posts
11 Maj 2023
24 posts
22 Lip 2022
23 posts
22 Lipca 2022
Kurcze, abramsy, himarsy, patrioty, k9, t50, f35, ale ja się pytam: majster-gdzie jest (u nas) ropa?
22 Kwietnia 2023
A ja myślałem, że dla Ciebie Arma to dziady a tutaj się okazuje, że wrogów masz cały wachlarz. Dostaniesz zawału ja się tak będziesz napinał, żebyś jeszcze miał jako takie pojęcie o czym piszesz albo
11 Maja 2023
Nie Kolego. Zidioceniem jest tworzenie na siłę wyrazów zgodnych z aktualnie obowiązującą poprawnością polityczną, a nie mających nic wspólnego z poprawnością językową.
Ostatnio robią sobie loty parami po zmroku.
3 godziny temu, mirage3 napisał:
Pojawiło się godło.
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
× Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie
Dozwolonych jest tylko 75 emoji.
× Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik
× Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor
× Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.
Rekomendowane odpowiedzi