Kapitan_Kurt Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Model na zamówienie, wykonany pod kwity. Border Model - 1/35. Model generalnie dobry, lecz w mojej opinii troszeczkę przekombinowany i niepotrzebnie za mocno pocięty przez producenta. 19 Cytuj
copycat Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Fajne te obicia, wygląda to bardziej naturalnie. Przekombinowanie modelu ma tę zaletę, że daje więcej możliwości przy robieniu uszkodzeń, czy inscenizowanie remontu. Cytuj
robertmodelarz Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Kawał dobrze wykonanej roboty. Kolory idealnie dobrane, ślady eksploatacji realistyczne i z umiarem. Brawo - czekamy na następne modele!!!!! Cytuj
TAW Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Bardzo dobra robota Panie Kapitanie! Genialnie wyszły Ci te zadarapania i ogólnie cały układ jezdny robi świetne wrażenie. Te drobniutkie rysy to pędzel z farbą, kredka czy może rzeczywiście zdrapana farba np igłą bo naprawdę mega to wygląda? Brak mi tu jedynie łańcuszków do granatów dymnych ale zleceniodawca pewnie poskąpił Jeszcze tylko zapytam o ten kontrast między barwami bo czarny wydaje się bardzo mocny przy dosyć bladym zielonym i brązowym. Nie chciałeś zgasić trochę tej czerni bo bardzo kontrastuje? Chyba, że kwity wskazują na takie właśnie barwy to nie było pytania Tak czy siak to jest moc! Cytuj
FAHR Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Świetna robota! Realistyczna miazga! Podłużne rysy wyglądają nieprzyzwoicie dobrze, jak były robione? Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 7 Sierpnia 2022 Autor Napisano 7 Sierpnia 2022 Rysy były robione pędzelkiem. Zajęło to ok. 60h Cytuj
MaciejW Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Super, bardzo podoba mi się malowanie. Tylko ja się pytam czemu tylko galeria bez warsztatu?! A i jeszcze jedno pytanie kamo malowane z ręki czy maskowałeś? Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 8 Sierpnia 2022 Autor Napisano 8 Sierpnia 2022 9 godzin temu, MaciejW napisał: A i jeszcze jedno pytanie kamo malowane z ręki czy maskowałeś? Z ręki robione. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi