Matthew Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Yyy to tak... Zrobiłem, można powiedzieć, podkłado-preshading Jeż zmienia kolor na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Niektóre części na mokro jeszcze Pzdr Matthew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Niektóre części na mokro jeszcze Wyschły juz chyba ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 6 Września 2008 Autor Share Napisano 6 Września 2008 Oj przez szkołe to schnie i schnie... Może się wezmę dzisiaj (niedziela). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 No to oczekuję, fajnie oko pocieszyć;) powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Coś mi farby nie kryją Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 za rzadka kolego;) spróbuj podleczyć pędzlem/filtrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Ble nie podoba mi się ;) dziwne jak dla mnie kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Loozik! To dopiero podstawowe :P nie z takich opresji się wychodziło :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Ble nie podoba mi się ;) dziwne jak dla mnie kolory a Panie MROkO94, wiesz co to flitry,wash i te pe? Mathew, chyba pre zbyt delikatny,możeby poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 A ja się zastanawiam, czemu wybrałeś taką a nie inną kolejność nakładania kolorów. Nie łatwiej byłoby najpierw malnąć na zielono, zamaskować wałeczkami Blue Tacka odpowiednie wężyki, drugi kolor, kolejne wałeczki i dopiero pomalować na piaskowo? Kupa mniej maskowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 a Panie MROkO94, wiesz co to flitry,wash i te pe? wiem i już nic nie mówie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 A ja się zastanawiam, czemu wybrałeś taką a nie inną kolejność nakładania kolorów Panie Bat, a łatwiej uzyskać z zieleni brąz niz na odwrót ;)? I teraz poszukajmy logiki czy cos;p wiem i już nic nie mówie hehe nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 A ja bym mimo wszystko maskował tak jak pisze MrBat. Liczy się wygoda maskowania - przy aero i dwubarwnych kamuflażach nie ma problemu z kryciem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Ja sie dziwię po co w ogóle maskować najfajniejsze kamo jest aerkiem z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 A ja bym mimo wszystko maskował tak jak pisze MrBat. pisze o kolejności? Liczy się wygoda maskowania nie, wygoda nanoszenia kolorków,kolejność? przy aero i dwubarwnych kamuflażach nie ma problemu z kryciem... a to juz wprawa,pojałeś, ja jeszcze nie;) a sie dziwię po co w ogóle maskować najfajniejszeTomku, dla przejść ostrych musi byc maska.Malowaniez reki da ci płynność,ale gubi kant/rant/linię kamo jest aerkiem z ręki. Z reki przejścia płynne, maska ostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Rafał Jankowski a niemcole kreizole stosowali chyba najczęściej pasy malowane pistoletem lakierniczym ? Oczywiście wiem że przy ostrych przejściach trzeba zastosować maskowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Bez kitu, kiedyś bym się przejmował, że khaki green się świeci jak psu , że kolory są za jasne Ale po doświadczeniach wiem, że baaardzo on ściemnieje :] Pre może poprawię, zobaczę jak wyjdzie jak dodam brąz, aczkolwiek on jest widoczny i to nieźle, tylko przez złe doświetlenie fotek go na nich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Oj... wolno szło, wolno iść będzie. Po malowaniu duperelków, jakieś tam obicia i po pierwszym sido (dopiero co, zresztą - widać ). Kółeczka Te szmatki to są tylko po to, by zamaskować błędy Teraz filtry, wash itp. czyli to, co tygry... PZ IV - ki lubią najbardziej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 dośc sporo go, nie zaleje Ci detali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Obawiam się że sido już zalał wszystko, "ładnie to wygląda" na wszelkich załamaniach. A te szmaty to niby co, bo wyglądają jakby mokre leżały na czołgu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Nie zaleje. Bez obaw, zawsze tak robię i jakoś mi nie zalewa. A te szmaty, wyglądają na mokre, bo pomalowałem je sidoluxem. Pzdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 z deczka krzywo pomalowane bandaże kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Nie zaleje. Bez obaw, zawsze tak robię i jakoś mi nie zalewa. Czyli to "mleko" w załamaniach to nie wyschnięty jeszcze sidolux ? A te szmaty, wyglądają na mokre, bo pomalowałem je sidoluxem. To wiem, że te szmaty są pomalowane sido, żebyś zrozumiał o co mi chodzi to zrób mały eksperyment: Weź dwie szmaty, jedną suchą i drugą mokrą, następnie rzuć jedną obok drugiej na np. schody, myślę że wtedy będziesz wiedział o co chodzi Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 po pierwszym sido (dopiero co, zresztą - widać ). Tak Seb, na zdjęciu on jest niewyschnięty, ba, schnął dopiero jakieś 15 minut A co do szmat, wiem o co Ci chodzi, no cóż, może te szmaty są mokre? Może deszczyk padał? Jakoś się to zrobi Btw. nigdy nie umiałem bandaży równo malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi