Xmen Napisano 23 Października 2022 Autor Share Napisano 23 Października 2022 7 minut temu, marek d napisał: Chyba w jakiejś monografii była fotka. Zgadza się.Jest zdjęcie 3/4 z przodu. Nie ma żadnego udokumentowanego malowania.Wszystkie modele które widziałem to te z 20. Wolę zrobić zwykłego tym bardziej że mam zestaw kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 24 minuty temu, Xmen napisał: Będzie jednak standardowy. No nie bądź "miękiszonem" 27 minut temu, Xmen napisał: praktycznie nie ma zdjęć i innych informacji. Pamiętaj, że jak nie ma dobrych fotek to nikt ci nie zarzuci że coś skaszaniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Października 2022 Autor Share Napisano 23 Października 2022 1 minutę temu, abtb napisał: No nie bądź "miękiszonem" Pamiętaj, że jak nie ma dobrych fotek to nikt ci nie zarzuci że coś skaszaniłeś Nie podpuszczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 Teraz, Xmen napisał: Nie podpuszczaj Kto? Ja? Taki "rarytas" z Klimowem to jednak "rodzynek" na półce. Że o forum nie wspomnę Ja bym robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 13 minut temu, Xmen napisał: Wolę zrobić zwykłego tym bardziej że mam zestaw kalkomanii. Słuszna koncepcja. Klimow to profanacja P- 40. Nie daj się wkręcić, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Października 2022 Autor Share Napisano 23 Października 2022 2 minuty temu, abtb napisał: Kto? Ja? Ależ skąd. 3 minuty temu, abtb napisał: Ja bym robił No pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 23 godziny temu, Xmen napisał: Właśnie na zdjęciu zobaczyłem że widać film. Po nałożeniu kalkomanii nie było tego widać.Widocznie wylazło po nałożeniu drugiej warstwy połysku na kalki. Też się mnie czasami tak zdarza, niby wszystko cacy, a na końcu zonk. A na żywo to pewnie w połowie tak nie widać jak na zdjęciu. Czekam na "pecztrdzieche". Godzinę temu, marek d napisał: Klimow to profanacja P- 40. Jak nie przymierzając Messer z Allisonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 Godzinę temu, Xmen napisał: No pewnie Czy to jest "deklaracja" na Klimova czy jednak będzie standardowa nuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października 2022 Autor Share Napisano 24 Października 2022 9 godzin temu, abtb napisał: Czy to jest "deklaracja" na Klimova czy jednak będzie standardowa nuda? Zmartwię kolegę i będzie standardowa nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Października 2022 Share Napisano 24 Października 2022 13 minut temu, Xmen napisał: będzie standardowa nuda. Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Października 2022 Autor Share Napisano 25 Października 2022 Pierwsze działania przy P-40E. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 No to na weekend będzie gotowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Października 2022 Autor Share Napisano 25 Października 2022 29 minut temu, barszczo napisał: No to na weekend będzie gotowy . Na któryś na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Października 2022 Autor Share Napisano 26 Października 2022 Trochę dodatków. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Października 2022 Share Napisano 26 Października 2022 Trochę to zagadkowe Klimowa miało nie być, ale chyba będzie jakaś większa sensacja - P-40 autożyro w oparciu o rotor Mi-2 Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Października 2022 Autor Share Napisano 29 Października 2022 P-40 trochę sobie poczeka bo najpierw muszę tego gościa skończyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Października 2022 Share Napisano 29 Października 2022 Bardzo ładnie, ale przejścia kolorów zdecydowanie za ostre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Października 2022 Autor Share Napisano 29 Października 2022 52 minuty temu, barszczo napisał: Bardzo ładnie, ale przejścia kolorów zdecydowanie za ostre. To już poprawione delikatnie.Nie chce przesadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 29 Października 2022 Share Napisano 29 Października 2022 Ten brąz taki trochę miedziany. Co to za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Października 2022 Autor Share Napisano 29 Października 2022 7 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Ten brąz taki trochę miedziany. Co to za farba? Bilmodel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 30 Października 2022 Share Napisano 30 Października 2022 (edytowane) Co to za wypust ten Bloch? I jak ze składalnością? W odległych planach mam Greka i się właśnie zastanawiam nad kandydatem. Jeszcze byś napisał co to za kolorki by pewnie też będę szukał inspiracji Edytowane 30 Października 2022 przez panDespota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Października 2022 Autor Share Napisano 30 Października 2022 (edytowane) 56 minut temu, panDespota napisał: Co to za wypust ten Bloch? RS Model. 56 minut temu, panDespota napisał: I jak ze składalnością? Klasyka czeskiego "short runa" czyli tak sobie.Szpachla i papier ścierny pod ręką musi być.Teraz pewnie kupiłbym model Dora Wings. Farby Bilmodel do lotnictwa francuskiego. Edytowane 30 Października 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Listopada 2022 Autor Share Napisano 1 Listopada 2022 (edytowane) No i d..a.Galerii Blocha raczej nie będzie. Edytowane 1 Listopada 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Listopada 2022 Share Napisano 1 Listopada 2022 Słówko "raczej" daje nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Listopada 2022 Autor Share Napisano 1 Listopada 2022 8 minut temu, barszczo napisał: Słówko "raczej" daje nadzieję . Ale niewielką.Jak ogarnę problem z kalkomanią to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi