Xmen Napisano 18 Listopada 2022 Autor Share Napisano 18 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 19:02, Xmen napisał: Na dodatek takie cóś wpadło mi w oko. Jak zobaczyłem napis Royal Navy to żeby nie uszy to miałbym uśmiech dookoła. Zapomniałem dodać że wybrałem coś innego ale się waham czy robić wątek warsztatowy .Ten na obrazku powyżej będzie później robiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Listopada 2022 Autor Share Napisano 20 Listopada 2022 Takie coś wybrałem sobie do robienia razem z P-40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 7 minut temu, Xmen napisał: Takie coś wybrałem sobie do robienia razem z P-40. To musisz uważać z łoszem po malowaniu. Rowy zamiast linii podziału są takie, że koń by nogę złamał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2022 Prace przy P-40 idą jak krew z nosa, przy Spitfire nie lepiej ale zaczynam następny model.Nie wiem czy dobrze robię ale co tam. Wszyscy robią odrzutowce w barwach Ukrainy ale że kamuflaż pikselowy nie na moje nerwy to postanowiłem zrobić śmigłowiec.Też w ciekawym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 W dniu 4.12.2022 o 12:53, Xmen napisał: Prace przy P-40 idą jak krew z nosa, Przy takim materiale wyjściowym to ja się nie dziwię W dniu 4.12.2022 o 12:53, Xmen napisał: przy Spitfire nie lepiej A tu to jestem zaskoczony - przecież to się samo lepi W dniu 4.12.2022 o 12:53, Xmen napisał: postanowiłem zrobić śmigłowiec Ciekawe W dniu 4.12.2022 o 12:53, Xmen napisał: Też w ciekawym malowaniu. Jak będzie w takim jak zapowiadałeś to szkoda modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 4 godziny temu, abtb napisał: Jak będzie w takim jak zapowiadałeś to szkoda modelu Co jest złego w tym malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2022 (edytowane) 4 godziny temu, abtb napisał: Przy takim materiale wyjściowym to ja się nie dziwię Tutaj nie chodzi o materiał wyjściowy tylko o brak czasu. 4 godziny temu, abtb napisał: Ciekawe Czy ciekawe czas pokaże.Relacji z budowy nie będzie to jest nadzieja że ludzie zapomną i smyknę się boczkiem. 4 godziny temu, abtb napisał: Jak będzie w takim jak zapowiadałeś to szkoda modelu Jak dla mnie jest ciekawe a że akurat w Ukraińskim malowaniu . Staram się nie łączyć hobby z polityką. Niestety do wersji P jest mały wybór malowań co innego wersja D/W. Tego też będę robił i też nie będzie Rosyjski. Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 31 minut temu, marek d napisał: Co jest złego w tym malowaniu? Ogólnie NIC 30 minut temu, Xmen napisał: Relacji z budowy nie będzie 30 minut temu, Xmen napisał: Jak dla mnie jest ciekawe 30 minut temu, Xmen napisał: też nie będzie Rosyjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2022 23 minuty temu, abtb napisał: Się kolega nie denerwuje. Cały czas mam nadzieję że ludzie zapomną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 8 minut temu, Xmen napisał: Się kolega nie denerwuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2022 P-40 stan na dzisiaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Coraz bliżej malowania. Kurde ale ja mam burdel na tym stole. Ewidentny przykład jak nie powinno wyglądać stanowisko pracy. Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 Jak patrzę na swoje to jakoś nie odbiegam od normy - nie masz się chyba czym przejmować... Jak to powiedział A. Einstein: Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 20 minut temu, Xmen napisał: ale ja mam burdel na tym stole. Nie to nie tak.... To się nazywa twórczy nieład. Edytowane 11 Grudnia 2022 przez marek d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2022 7 minut temu, marek d napisał: Nie to nie tak.... To się nazywa twórczy nieład. I tak to sobie tłumaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 36 minut temu, Xmen napisał: Kurde ale ja mam burdel na tym stole. Ewidentny przykład jak nie powinno wyglądać stanowisko pracy. Panie, to warstat jest, to musi być brudno. Tu się pracuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2022 Walczę dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 23 minuty temu, Xmen napisał: Walczę dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Pierwszy kolor. W takim tempie to do Wielkanocy pewnie go skończę. Edytowane 26 Grudnia 2022 przez Xmen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 W dniu 26.12.2022 o 18:32, Xmen napisał: Pierwszy kolor. W takim tempie to do Wielkanocy pewnie go skończę. Będzie Forces Aériennes Françaises Libres? Bo kolorek taki francuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2022 9 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Forces Aériennes Françaises Libres? Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 7 minut temu, Xmen napisał: Co to takiego? Lotnictwo Wolnej Francji po bagietkowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2022 2 minuty temu, Kolekcjoner WP napisał: Lotnictwo Wolnej Francji po bagietkowemu Aha. Nie nie będzie francuski.Tym bardziej że oni tej wersji nie mieli (chyba) a jak mieli to w amerykańskim malowaniu. Będzie z ZSRR o ile prędzej nie wyląduje w koszu bo mnie wkurza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 30 minut temu, Xmen napisał: Będzie z ZSRR o ile prędzej nie wyląduje w koszu bo mnie wkurza . U mnie w karierze jak na razie tylko dwa modele wylądowały w koszu. Jak nie wychodzi jak trzeba, to najlepiej odstawić na jakiś czas i zająć się innym, przyjemniejszym modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 Walki ciąg dalszy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi