Thalgonis Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 Stare Kino 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 15 Października 2022 Autor Share Napisano 15 Października 2022 Tak, należą. I tak jak piszesz - bardzo duży jest fun z tego nowego zestawu tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 Czy ten zwis gasieniec nie jest aby na pewno zbyt duży. Kolory włazów po otwarciu chyba powinny być w kolorze bazowym zewnętrzny. Poza tym przyjemnie się ogląda ten model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Października 2022 Autor Share Napisano 18 Października 2022 „Upiększyłem” trochę podstawkę do Jagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 Model spoko tylko czemu masz awersję do anten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Bez wdawania się w szczegóły na których i tak się nie znam to model bardzo fajnie się prezentuje. Udany i ciekawy ambuszowy kamuflaż, brudzenie też spójne, nieprzesadzone ale widoczne jedynie ta gąska po lewej stronie coś nie tegez ale model ogólnie na tak Jeszce taki mały offtop bo podstawka skojarzyła mi się z okrągłym blokiem sera - jakby odpowiednio wymalować to można by na czymś takim fajnie prezentować jakąś francuszczyznę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Ser to Holandia Dla niemców, takie buty robocze, aby pociski na giry nie spadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 Bardzo ładny Lang. I bardzo mi się podobają zestawowe figurki. Mają takie niewymuszone pozy, chyba jedne z lepszych u tamiyi. (Jak ktoś ma zbędne to chętnie odkupię). Ten model miał tu gdzieś warsztat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Października 2022 Autor Share Napisano 21 Października 2022 Nie, ale warsztat pokaże się lada_moment na modelarstwozpudla.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 Oto i "bohater" tej galerii. Wiem że to SF, ale w ramach dyskusji o gąskach ten miał właśnie taki "zwis". Kamuflarz w kropki nie jest pewny w 100%. Fotka kiepskiej jakości. Wydaje się że takowy jest - ale. Co bardzo istotne - "cętki' powinien mieć drobniejsze i dodatkowo - jako kropki. Jako że to jest model SF to bez znaczenia, ale jakoś musiałem to napisać . Pozdrawiam Krzysztof 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 A ja jak zwykle się o nazwę przywalę… Bo to nie jest Jagdpanzer, a ten błąd jeszcze został utrwalony na podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 4 godziny temu, Merten napisał: A ja jak zwykle się o nazwę przywalę… Bo to nie jest Jagdpanzer, a ten błąd jeszcze został utrwalony na podstawce. Trudno, muszę z tym żyć po wsze czasy… Nie należę do ludzi, którzy będą się kopać z literaturą historyczną i producentami modelu, że skopali nazwę. PS.Zresztą, to SF, więc przyjmijmy, że nazywa się „niski Zenek, z długim Wackiem” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi