rudy0007 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja O proszę Turek SF Chyba trzeba przekręcić do Marka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja 7 godzin temu, rudy0007 napisał: O proszę Turek SF Chyba trzeba przekręcić do Marka Podważasz kształt i rozmiar masek wyciętych przez Marka? Spoko, możesz już nie dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja 6 godzin temu, abtb napisał: Podważasz kształt i rozmiar masek wyciętych przez Marka? Spoko, możesz już nie dzwonić No co Ty, sam poprosiłem go o nie miałą pomoc więc zaufanie w tej kwestii mam duże Skąd wziąłeś układ plam na całego Turka zwłaszcza, że są zdjęcia tylko lewego profilu i jakieś tam zdjęcie tego egzemplarza w tureckim muzeum Podejrzewam, że tak sobie sam wymyśliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja 27 minut temu, rudy0007 napisał: Podejrzewam, że tak sobie sam wymyśliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja 3 minuty temu, abtb napisał: Nie ha ha ha tylko podeślij zdjęcia którymi się wzorowałeś bo ja takich nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Maja Autor Share Napisano 8 Maja Ostatnia trójka została załoszowana i swoje odstać musi przed ostatecznym montażem. Żeby jakoś ten tydzień oczekiwania umilić, polecam do poduszki odrobinę niemieckiego kina: Czołgiem, panowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 8 godzin temu, abtb napisał: polecam do poduszki odrobinę niemieckiego kina Kronika Luftwaffe do poduszki? No nie wiem. 8 godzin temu, abtb napisał: Czołgiem, panowie Czyżby zajawka następnego tematu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 9 godzin temu, abtb napisał: polecam do poduszki odrobinę niemieckiego kina Zapomniałeś dodać: kina akcji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Maja Autor Share Napisano 9 Maja (edytowane) Godzinę temu, Endrju napisał: Kronika Luftwaffe Chciałem coś z naszego podwórka, ale u nas wszystko tajnowojenne i ogólnie zakaz nagrywania A zwróciłeś uwagę ile sprzętu lotniskowego w tej kronice pokazali? Godzinę temu, Endrju napisał: Czyżby zajawka następnego tematu? W sumie to chyba już pora skończyć "Kolekcję radzieckich dział samobieżnych na podwoziu T-34 'Wóz nurza się w zieloność i jak łódka brodzi, Śród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi, Omijam koralowe ostrowy burzanu" i takie mała ogólna fotka z konkursu w Kłajpedzie: I na warsztacie: I tyle wystarczy, bo znowu ktoś wyskoczy z jojczeniem, że jakiś "kogel mogel w warsztacie" Edytowane 9 Maja przez abtb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja No piękne zabaweczki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 57 minut temu, abtb napisał: Wóz nurza się w zieloność i jak łódka brodzi, Śród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi, Omijam koralowe ostrowy burzanu Tomek, ja myślałem, że Ty Inżynier a Ty prawdziwy poeta. I w dodatku nie byle jaki. Wojenny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Maja Autor Share Napisano 9 Maja 4 minuty temu, Endrju napisał: Ty prawdziwy poeta. Tak nie do końca - zerżnąłem z Mickiewicza (Sonety krymskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 2 minuty temu, abtb napisał: zerżnąłem z Mickiewicza No nie mów. Już wtedy T-34 mieli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 3 godziny temu, abtb napisał: I na warsztacie: I tyle wystarczy, bo znowu ktoś wyskoczy z jojczeniem, że jakiś "kogel mogel w warsztacie" Halo, chyba koledze coś się pomyliło. Ja wiem, że one brzydkie jak śledzie, ale toż to nie ma prawa latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 24 minuty temu, giberes napisał: Ja wiem, że one brzydkie 26 minut temu, giberes napisał: ale toż to nie ma prawa latać Z góry na dół wszystko poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Maja Autor Share Napisano 9 Maja 26 minut temu, giberes napisał: chyba koledze coś się pomyliło I temu też coś nie pasuje KONIEC WARSZTATOWANIA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 3 minuty temu, abtb napisał: I temu też coś nie pasuje Mi wszystko pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 1 godzinę temu, abtb napisał: I temu też coś nie pasuje KONIEC WARSZTATOWANIA ...miałem coś napisać, ale się prewencyjnie powstrzymam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 8 minut temu, Soris napisał: ...miałem coś napisać, ale się prewencyjnie powstrzymam Nie ma się co powstrzymywać, to już drugi warsztat na którym strzela focha i go zamyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja 7 godzin temu, giberes napisał: Ja wiem, że one brzydkie jak śledzie, ale toż to nie ma prawa latać. Oj tam, oj tam. Jak dostanie centralnie półtonowa bombą to na pewno poleci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Maja Autor Share Napisano 19 Maja (edytowane) W dniu 9.05.2024 o 15:02, rudy0007 napisał: W kwestii focha: No tak - jak ja nic nie napiszę to nikt nic nie napisze A zatem fochowania ciąg dalszy: i odrobina niezbędnej drobnicy: kliny pod koła i drabina do włażenia: Jeszcze "smycz" i będzie komplet sprzętu lotniskowego . Edytowane 20 Maja przez abtb 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Turek bardzo fajny, ale wczesny Kanadyjczyk też się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Dla mnie wszystkie są fajne i wszystkie podobają się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja 8 godzin temu, abtb napisał: No tak - jak ja nic nie napiszę to nikt nic nie napisze A zatem fochowania ciąg dalszy: i odrobina niezbędnej drobnicy: kliny pod koła i drabina do włażenia: Jeszcze "smycz" i będzie komplet sprzętu lotniskowego . Bardzo ładny kanadyjczyk. To też Hasegawa w 72 ? Ja się przymierzam ale do Hasegawy w 48, nawet niebanalne kalkomanie juz do swojego w 48 Zippera kupiłem ale w wersji A/C :). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja 10 minut temu, Staryfajter1954 napisał: To też Hasegawa w 72 Jak najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi