HKK Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 15 minut temu, arhtus napisał: Ty tak świadomie piszesz? ADHD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzeStrach Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Witam Ja zamówiłem również ten sprzęt mając z tyłu głowy cenę na naszym Polskim rynku... i miałem delikatne obawy czy akurat wszystko przebiegnie bezproblemowo. I tak bylo do momentu gdy Amazon pobrał kase z konta. Nastepnego dnia miałem 4 próby pobrania dodatkowych srodków z konta, 199PLN i 73.5 PLN. a za dwa dni kolejną próbę. Finalnie dzis odebrałem paczkę bez dodatkowych kosztów. Gdybym nie cofnął srodków z konta byłbym w plecy. Czy Wy tez mieliscie taką sytuację ? koszt 416+12.5 prowizja z banku za przewalutowanie. Także wielkie dzieki DamianosPL za chwilkę poświęconego czasu i podesłanie linków. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Godzinę temu, PrzeStrach napisał: Czy Wy tez mieliscie taką sytuację ? Nie, przy czym płaciłem kartą Revolut, a tam na koncie miałem 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 6 godzin temu, PrzeStrach napisał: Czy Wy tez mieliscie taką sytuację ? Nie, było bezproblemowo. Płaciłem przelewem z konta. Teraz widzę, że przy takich transakcjach albo trzeba robić tak jak Roland, albo płacić z osobnego rachunku nie posiadającego dodatkowych środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Ja miałem płatność visą - z normalnego konta, bez żadnych problemów. Ale chyba ją odepnę jak się takie myki trafiają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Ja mam podpiętą karte Mastercard od 18 Marca 2022 i nic nie pobrali od tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi