Marcin M. Napisano 17 Grudnia 2022 Share Napisano 17 Grudnia 2022 Pozwólcie, że zaprezentuję Wam moją najnowszą zmalowaną figurkę. Wykonana na prezent gwiazdkowy dla mojej Teściowej, wiecznie narzekającej, że nie pomalowałem Piłsudskiego, a tylko krasnoludki i inne pamperki, Malowana akrylami VGC i Citadel, z maleńką pomocą Pactry poczciwej. M. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 17 Grudnia 2022 Share Napisano 17 Grudnia 2022 Pomysł z flagą świetny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Grudnia 2022 Share Napisano 17 Grudnia 2022 Wykonanie bardzo dobre, sposób prezentacji (pomysł na podstawkę) rewelacyjny... Jestem wielkim fanem Twoich prac! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2022 Dzięki Panowie za motywujące komentarze! Zabieram się za następne figurki zatem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 17 Grudnia 2022 Share Napisano 17 Grudnia 2022 Świetna figurka i genialny pomysł na podstawkę! Lance do boju, szable w dłoń, bolszewika GOŃ GOŃ GOŃ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 17 Grudnia 2022 Share Napisano 17 Grudnia 2022 Fajnie wyszło tylko taka uwaga, że ten Piłsudski to jest jako brygadier z okresu legionowego, czyli środek I wojny światowej, bitwa pod Kostiuchnówką itp. itd. (1916 r.). Można podmiankę zrobić: flagę radziecką na flagę carskiej Rosji i Władimira Iljicza na cara Mikołaja II. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2022 19 godzin temu, Mr_X napisał: Fajnie wyszło tylko taka uwaga, że ten Piłsudski to jest jako brygadier z okresu legionowego, czyli środek I wojny światowej, bitwa pod Kostiuchnówką itp. itd. (1916 r.). Można podmiankę zrobić: flagę radziecką na flagę carskiej Rosji i Władimira Iljicza na cara Mikołaja II. Wiem, dokładnie z 1915. Mundur też z futrem, a nie letni jak w bitwie warszawskiej... Ale taką przenośną alegorię chciałem zrobić, bez wchodzenia w szczegóły za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 1 minutę temu, Marcin M. napisał: Ale taką przenośną alegorię chciałem zrobić, bez wchodzenia w szczegóły za bardzo. No właśnie po namyśle coś takiego mi przyszło do głowy. Taki jak to mówią po anglijsku "tribute to...". Zresztą trójkolorowa flaga mogłaby nadmierne emocje wzbudzić. Po co eskalować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2022 3 minuty temu, Mr_X napisał: Zresztą trójkolorowa flaga mogłaby nadmierne emocje wzbudzić. Po co eskalować... Nie, no to już by było za grubo. Lubię trolować zorków, ale nie aż tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 Teściowa powinna być zadowolona. Ja bym może dodał jakiś jeden poziom rozjaśnienia kurki na fałdach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Grudnia 2022 Share Napisano 21 Grudnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Grudnia 2022 Share Napisano 21 Grudnia 2022 Figurka super. Podstawka jeszcze bardziej super. Całość rewelacja. W dniu 18.12.2022 o 18:23, Mr_X napisał: Zresztą trójkolorowa flaga mogłaby nadmierne emocje wzbudzić. Po co eskalować... Trójkolorowa czy jednokolorowa to u nich nie ma znaczenia. Utożsamiają się z obydwoma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X32 Napisano 21 Grudnia 2022 Share Napisano 21 Grudnia 2022 Ta figurka to karykatura postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2022 36 minut temu, X32 napisał: Ta figurka to karykatura postaci? Uwagami podziel się z producentem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 21 Grudnia 2022 Share Napisano 21 Grudnia 2022 4 godziny temu, Endrju napisał: Trójkolorowa czy jednokolorowa to u nich nie ma znaczenia. Utożsamiają się z obydwoma. Cóż, jak powiedział ś.p. Władimir Żyrinowski narodowości prawniczej, carski orzeł to "kurczak z Czarnobyla". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 21 Grudnia 2022 Share Napisano 21 Grudnia 2022 gratuluję fotki tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2022 13 minut temu, winrich napisał: gratuluję fotki tygodnia A dziękuję. Miłe to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi