barszczo Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Prezentuję ukończonego w wielkich bólach i niemocy twórczej Eduardowego Spitfire'a Mk.IIa w malowaniu 303 Dywizjon PSP. Z dodatków dołożyłem pasy, tablicę z zapasów i żywiczne wydechy, wszystko oczywiście też Eduardowe. Kalki Model Maker z którymi boje opisałem w wątku warsztatowym. Malowany farbami MRP, miejscowo Gunze i Tamiya. Oleje od AK i Miga, tu i tam jakieś kredki i pigmenty. Sama budowa bezstresowa, o kalkach już pisałem. Przy nowym oświetleniu aparat trochę fiksował, także ten... . Miłego odbioru jak zwykle życzę: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Taki lajtowy ten Spitfajer, pobrzydzony wręcz symbolicznie. Całość przyjemna dla oka. Ten Dark Earth MRP jakiś taki dziwny, mało mi się kojarzy z tym kolorem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Te wczesne Spity jakoś bardzo mi pasują. Bardzo ładnie zmalowany i według mnie idealne ślady eksploatacji. Ładne satynkowe wykończenie. Gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Podoba sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 Bardzo schludnie i starannie zrobiony model. Radość dla oka (oczu, jak na razie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 Bardzo fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 taki ładny czysty gratulacje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi