Konrad-Ciba Napisano 11 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Niestety z dachem za późno. Zetnę tylko te Pilzeny. Rozumiem, że to te wypustki? Napewno kupie kopułkę dowódcy i jarzmo z PanzerArt. Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 12 Grudnia 2023 Share Napisano 12 Grudnia 2023 Tak to te wypustki, ze śrubami też sobie mozna poradzić, wystarczy ściąć te wystające, nawiercić otwór i wkleić nowe tak by nie wystawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Pewnie tak ale głównym założeniem tego modelu ma być malowanie. Nie zależy mi też aż tak bardzo na poprawności. Szkoda, że nie pomyślałem nad tym dachem wcześniej. Tymczasem co dało się zrobić to zrobiłem. Model będzie czekał na dodatki i koła które pozyskałem dzięki uprzejmości Bartka. Edytowane 12 Grudnia 2023 przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2023 Kupiłem sobie. Dawno już go chciałem mieć. Wyglada na szybki, fajny zestaw - tylko pare ramek. Myśle, że jak Stug i VCL będą gotowe do malowania to się zajmę Crusaderem. Wieczorem postaram się o fajnego in-boxa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 12 Grudnia 2023 Share Napisano 12 Grudnia 2023 Za nim też trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 14 Grudnia 2023 Share Napisano 14 Grudnia 2023 Jakiego podkładu używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2023 2 godziny temu, WPR napisał: Jakiego podkładu używasz ? Niezmiennie Surfacer 1500 czarny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 14 Grudnia 2023 Share Napisano 14 Grudnia 2023 A czym rozcieńczasz? Chyba sobie taki sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2023 32 minuty temu, WPR napisał: A czym rozcieńczasz? Chyba sobie taki sprawie Levelingiem wszystko praktycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 14 Grudnia 2023 Super Moderator Share Napisano 14 Grudnia 2023 Gąski to porażka , czekam na jakieś fajne 3d tutaj akurat Border się nie popisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Grudnia 2023 Share Napisano 14 Grudnia 2023 4 godziny temu, Greif napisał: Gąski to porażka , czekam na jakieś fajne 3d tutaj akurat Border się nie popisał. A na co czekać ? https://panzerwerkdesign.com.pl/pl/p/A34-Comet-wzor-A/32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 14 Grudnia 2023 Super Moderator Share Napisano 14 Grudnia 2023 @Paweł CzarnockiComet to nie Crusader https://www.hlj.com/1-35-scale-ww-ii-uk-a15-crusader-cruiser-tank-workable-track-3d-etmp35-034 z tym że cena z Japan nie co zniechęca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 15 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2023 Z ET zamówiłem gąsienice do Chi-Ha. Mają być za 4 miesiące. Zobaczymy, alternatywy nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Grudnia 2023 Share Napisano 15 Grudnia 2023 20 godzin temu, Greif napisał: @Paweł CzarnockiComet to nie Crusader Racja, racja. Moja pomyłka . Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 16 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2023 Dzień dobry! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 Ale śmieszny pokrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 Czy jakis pojazd bedzie skonczony z obecnie prezentowanych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 16 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2023 41 minut temu, patrykd napisał: Czy jakis pojazd bedzie skonczony z obecnie prezentowanych Napewno T-28 wczesny w tym roku jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 16 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2023 Kurz gotowy. Efekt subtelny, aparat zdecydowanie sobie z nim nie radzi. Teraz jakieś błotko wyschnięte i mokre w okolicach układu jezdnego i gąsienic. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 To drzewo to z prawdziwej gałęzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 16 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2023 5 minut temu, WPR napisał: To drzewo to z prawdziwej gałęzi ? Tak. Złe wieści. Wyrwałem dach, zamówiłem z PanzerArtu z myślą, że pójdzie gładko ale tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 Jest to to ogarnięcia, wklej wokół cienkie kawalki hipsu, nikt nie bedzie mierzył grubosci ścian suwmiarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 16 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2023 5 minut temu, gustlik napisał: Jest to to ogarnięcia, wklej wokół cienkie kawalki hipsu, nikt nie bedzie mierzył grubosci ścian suwmiarką. Chyba po prostu wkleję z powrotem dach z Tamiy i tyle. Nie chce mi się kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 Jak wolisz, moim zdaniem cienki hips załatwił by sprawę i było by zgodnie merytorycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 16 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2023 Tymczasem „Marjatta” uzbrojona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi