Moses Napisano 31 Grudnia 2022 Share Napisano 31 Grudnia 2022 Rzutem na taśmę, ostatni w tym roku. Powstały z potu, krwi i kwiecistej polskiej mowy. Model zrobiony prosto z pudła. Porwalem się na rozdzielenie powierzchni sterowych, średnio jestem zadowolony z tego zabiegu. Nie mniej będę rozwijał to w następnych modelach, bo dodaje to im życia. Na pewno muszę zacząć zwracać uwagę na grubość części, jak na przykład pokrywy podwozia, które pocienione wyglądały by niebo lepiej. Model malowany MRP i Gunze H. Przedstawia maszynę Brewster SB2A-4 Buccaneer Bu.No. 29318 Black 16; VMF(N)-532 Night Fighters MCAS Cherry Point NC; July 1943 Dosiego roku! 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2022 Share Napisano 31 Grudnia 2022 Fajny "Brzydal". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Grudnia 2022 Share Napisano 31 Grudnia 2022 Świetny, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Stycznia 2023 Share Napisano 1 Stycznia 2023 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 calkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 W dniu 31.12.2022 o 17:39, Moses napisał: Porwalem się na rozdzielenie powierzchni sterowych, średnio jestem zadowolony z tego zabiegu. Ale podglądacze są zadowoleni. Ustawianie sobie poprzeczki wysoko sprawia że sami nie zawsze jesteśmy zadowoleni ale efekt końcowy jest najczęściej bardzo dobry. Model bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 Fajny wyszedł, podoba mi się. Coś teraz będziesz zaczynał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2023 Narazie wykańczam zaczęte, Texana i Panthere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi