jarross Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Witam wszystkich IDF Merkava IV z Hobybosa+blachy ET. Model bezproblemowy, polecam. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Świetna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Niezły rydwan!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Wspaniała , kolorek brudzing wszystko cacy mam tylko jedno pytanie czy o tylnych potykaczach zapomniałeś czy masz egzemplarz bez nich ? Blaszki ET są zawaliste chociaż i Voyager też ma dobre . Jeszcze raz moje gratki i pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 9 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2023 52 minuty temu, Mirek66 napisał: czy o tylnych potykaczach zapomniałeś czy masz egzemplarz bez nich ? Sorki ale nie bardzo wiem o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 bardzo fajny! gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 2 godziny temu, jarross napisał: Sorki ale nie bardzo wiem o co chodzi... Zapewne chodzi o skrajniki/drążki manewrowe, których 2 sztuki masz z przodu pojazdu, a niektóre Merkavy posiadają je także z tyłu - w sumie 4. Nawiasem, potykacz ma inne przeznaczenie. Merkava fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 9 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2023 Tak myślałem. Producent nie przewidział w zestawie a ja na zdjęciach też widziałem pojazdy bez nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Sorki za błąd w nazewnictwie wiem że są i bez nich gdyż parę ich złożyłem i posiadam na temat Merkav dość duże archiwum zdjęciowe . Ja w swoich dorabiałem , ale jeszcze raz powtórzę model podoba mi się bardzo . Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Elegancka Merkava, gratuluję. Kurzenie w sam raz, ani za dużo, ani za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 17 Stycznia 2023 Share Napisano 17 Stycznia 2023 Bardzo fajny rydwan. taki nie przesadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 18 Stycznia 2023 Share Napisano 18 Stycznia 2023 Świetny model. Anteny z czego robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 19 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2023 Dziękuję wszystkim za miłe słowa. W dniu 18.01.2023 o 06:58, empit napisał: Świetny model. Anteny z czego robiłeś? Ze struny gitarowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi