Flachenty Napisano 19 Stycznia 2023 Share Napisano 19 Stycznia 2023 (edytowane) Pierwszy zestaw zrobiony w 2023 roku. Bardzo fajny zestaw z RFM-u trochę przeze mnie stuningowany. Malowany Bilmodelami i Hataką. A na końcy mała zapowiedź tego co się robi. Edytowane 19 Stycznia 2023 przez Flachenty 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Stycznia 2023 Share Napisano 19 Stycznia 2023 ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 Niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 Jak to mówią silnik to model sam w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 No cóż odlot kawał dobrej roboty której efekt jest widoczny na fotkach .A sam model gdzie można pooglądać ? Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Silnik sam w sobie super a w tle zapewne zapowiada się dioramka z wkładaniem go do Leoparda bo jest i BPZ-2 zapewne z Takoma. To ja zadam jeszcze pytanko skoro się tu pojawił: jaki model BPZ-2 jest odpowiedni dla egzemplarzy w WP? Bergepanzer 2 czy Bergepanzer 2A2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Ten z pionowym boxartem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 2 godziny temu, bulik58 napisał: Wszystkie zrodla podaja wersje Bergepanzer 2, ktore mialy byc zmodernizowane do wersji 2A2 Wikipedia podaje 2A2 natomiast wszystkie inne artykuły piszą tylko Bergepanzer 2 i nie wiedziałem czy to nie był tylko skrót myślowy. Przeglądając zdjęcia naszych BPZ-2 to tylko po samym rozmieszczeniu szpeja zauważyłem, że byłby to ten model który podaliście. Sam natomiast nie jestem w stanie rozróżnić jednej wersji od drugiej na podstawie samych zdjęć. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Ok, dzięki już wiem czego szukać Przepraszam autora galerii za prywatny offtop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Jak zawsze mistrzostwo świata, super pomysł i mega profesjonalne wykonanie. Wygląda jak prawdziwy, wytargany prosto z wnętrza Leoparda. Niemiecka technika, wymiana silnika - godzinka i po robocie. W T-55 i T-72 tako operacja to dwa dni roboty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihuszek Napisano 25 Stycznia 2023 Share Napisano 25 Stycznia 2023 Pierwszy raz widzę takie coś, a chwilę później już mi FB zaproponowało filmik z wymiany takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Wspaniale to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi