Lipa Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Koniec. Jakiegoś specjalnego szału nie ma ale przynajmniej dobrze się bawiłem Wyszedł taki fajny bibelot. Można postawić na telewizor Miejmy nadzieję, że następny będzie lepszy Ekspresowy, jak na mnie, warsztat tutaj 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Lipa napisał: Wyszedł taki fajny bibelot. Można postawić na telewizor Chyba na Rubinie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Model spoko, ale teraz na telewizorach coraz mniej miejsca jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Dla Mnie wash za mocny ale model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 W dniu 28.01.2023 o 22:39, Adamo722 napisał: Dla Mnie wash za mocny ale model oj tam Adaś, wcale nie za mocny, fajnie stonowany i bardzo fajnie podkresla bryłę modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2023 W dniu 28.01.2023 o 22:39, Adamo722 napisał: Dla Mnie wash za mocny ale model Ja lubię mocny wash. Nawet jeśli to nie pasuje. Przyznam jednak, ze wahałem się czy nie użyć tutaj brudnego niebieskiego czy szarego. Widziałem jednak na necie, że wielu ludzi nawet rdzawy wash nakładało więc co sobie będę żałował Jak nie telewizor to zawsze jest wiele innych miejsc, które można przyozdobić. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 Wanna będzie najlepsza, a i pobawić się będzie można w trakcie kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 Wanna zdecydowanie! Ale gdybyś zrobił mechanizm kiosku, wiesz... taki wciskany, na sprężynce to opcja ostatnia jak najbardziej! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Wanna będzie najlepsza, a i pobawić się będzie można w trakcie kąpieli Pewnie tak jak zabezpieczenia na torpedzie wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 1 Lutego 2023 Autor Share Napisano 1 Lutego 2023 Podstawka jest na wcisk także w każdej chwili mogę sobie zabrać do wanny. Będę sobie go zderzał razem z kisaragi i ogloniałym knutem albo robił inscenizację przepływania szczeliny Posejdona pomiędzy udem a łydką btw. Dzięki za lajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi