Kowalec222 Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Witam ponownie, nie wiedzieć czemu spodobało mi się klejenie współczesnych jetów więc niejako z rozpędu postanowiłem popełnić kolejnego po F-14. Tym razem padło na EA-18g od MENG, powód prozaiczny spodobało mi się pudełkowe malowanie, które to usiłowałem w jakiś tam sposób odwzorować na swoim modelu. Z jakim skutkiem, widać poniżej. Model sklejało się przyjemnie, nie odnotowałem większych problemów, z dodatków wykorzystałem fotele, dysze i koła Eduarda. Standardowo jak to u mnie jest kilka baboli i niedoróbek, ale wiadomo model relaksacyjny, bez spiny i następny będzie lepszy. Pozdrawiam 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Dla mnie bomba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Bardzo ładny super-robal! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 3 godziny temu, Kowalec222 napisał: Standardowo jak to u mnie jest kilka baboli i niedoróbek Długo szukałem. Bardzo się starałem. Nic nie znalazłem. Może koledzy coś znajdą. Dla mnie model jest bardzo ładny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 2 Lutego 2023 Autor Share Napisano 2 Lutego 2023 Dzięki Endrju, wiesz jak to jest autor zwykle zna wszystkie bolączki, a dodatkowo odpowiedni dobór zdjęć też robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Rury nie moja bajka, ale jest bardzo OK . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 Fajny. Przyjemnie ogląda się taki model, robi wrażenie. Bardzo dobre wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 Dobrze wiedzieć, że skleja się to bezproblemowo. Brakuje mi tylko zdjęć spodu. To malowanie skorpionów, które Ty zrobiłeś, również mam zamiar robić - jakoś wpada w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 4 Lutego 2023 Autor Share Napisano 4 Lutego 2023 Dzięki wszystkim za zainteresowanie, jeśli nie macie nic przeciw to chyba jeszcze zostanę w tym dziale. Jakoś tak spodobały mi się możliwości jakie daje malowanie współczesnych samolotów, szczególnie szarości lubię , tak że spróbuję jeszcze sklecić jakieś nejwi 14 godzin temu, Mates napisał: Brakuje mi tylko zdjęć spodu. Zdjęcia spodu mam ale były zbyt mocno naświetlone dlatego nie publikowałem, może kiedyś znajdę chwilę żeby zrobić lepsze to wrzucę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 Bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 Piękny model pięknego samolotu - gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Podoba mi się, stateczniki pionowe robią robotę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 5 Marca 2023 Autor Share Napisano 5 Marca 2023 Dzięki, 7 godzin temu, xspace napisał: stateczniki pionowe robią robotę To właśnie dla tych stateczników wybrałem to malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 6 Marca 2023 Share Napisano 6 Marca 2023 Świetna robota. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 6 Marca 2023 Autor Share Napisano 6 Marca 2023 Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi