Kowalec222 Napisano 2 Lutego 2023 Napisano 2 Lutego 2023 Witam ponownie, nie wiedzieć czemu spodobało mi się klejenie współczesnych jetów więc niejako z rozpędu postanowiłem popełnić kolejnego po F-14. Tym razem padło na EA-18g od MENG, powód prozaiczny spodobało mi się pudełkowe malowanie, które to usiłowałem w jakiś tam sposób odwzorować na swoim modelu. Z jakim skutkiem, widać poniżej. Model sklejało się przyjemnie, nie odnotowałem większych problemów, z dodatków wykorzystałem fotele, dysze i koła Eduarda. Standardowo jak to u mnie jest kilka baboli i niedoróbek, ale wiadomo model relaksacyjny, bez spiny i następny będzie lepszy. Pozdrawiam 24 Cytuj
Endrju Napisano 2 Lutego 2023 Napisano 2 Lutego 2023 3 godziny temu, Kowalec222 napisał: Standardowo jak to u mnie jest kilka baboli i niedoróbek Długo szukałem. Bardzo się starałem. Nic nie znalazłem. Może koledzy coś znajdą. Dla mnie model jest bardzo ładny. Podoba się. 1 Cytuj
Kowalec222 Napisano 2 Lutego 2023 Autor Napisano 2 Lutego 2023 Dzięki Endrju, wiesz jak to jest autor zwykle zna wszystkie bolączki, a dodatkowo odpowiedni dobór zdjęć też robi robotę Cytuj
barszczo Napisano 2 Lutego 2023 Napisano 2 Lutego 2023 Rury nie moja bajka, ale jest bardzo OK . 1 Cytuj
HK1885 Napisano 3 Lutego 2023 Napisano 3 Lutego 2023 Fajny. Przyjemnie ogląda się taki model, robi wrażenie. Bardzo dobre wrażenie. 1 Cytuj
Mates Napisano 3 Lutego 2023 Napisano 3 Lutego 2023 Dobrze wiedzieć, że skleja się to bezproblemowo. Brakuje mi tylko zdjęć spodu. To malowanie skorpionów, które Ty zrobiłeś, również mam zamiar robić - jakoś wpada w oko. Cytuj
Kowalec222 Napisano 4 Lutego 2023 Autor Napisano 4 Lutego 2023 Dzięki wszystkim za zainteresowanie, jeśli nie macie nic przeciw to chyba jeszcze zostanę w tym dziale. Jakoś tak spodobały mi się możliwości jakie daje malowanie współczesnych samolotów, szczególnie szarości lubię , tak że spróbuję jeszcze sklecić jakieś nejwi 14 godzin temu, Mates napisał: Brakuje mi tylko zdjęć spodu. Zdjęcia spodu mam ale były zbyt mocno naświetlone dlatego nie publikowałem, może kiedyś znajdę chwilę żeby zrobić lepsze to wrzucę. Pozdrawiam Cytuj
Ripper1 Napisano 8 Lutego 2023 Napisano 8 Lutego 2023 Piękny model pięknego samolotu - gratulacje 1 Cytuj
xspace Napisano 5 Marca 2023 Napisano 5 Marca 2023 Podoba mi się, stateczniki pionowe robią robotę ! Cytuj
Kowalec222 Napisano 5 Marca 2023 Autor Napisano 5 Marca 2023 Dzięki, 7 godzin temu, xspace napisał: stateczniki pionowe robią robotę To właśnie dla tych stateczników wybrałem to malowanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi