KRUGER_MAN Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Jeżeli administracja forum zgodzi się na zamieszczenie oferty z akcesoriami, firma Kuchmodel takową zamieści. Jeżeli dostanę ostrzeżenie to trudno, ale admin nie ma nic do gadania , Kuchmodel, musi wystawić swoja ofertę na tym forum i tyle. Nikt nic nie musi ... przyzwoitość i grzeczność wymaga zapytania sie o pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Września 2008 Autor Share Napisano 5 Września 2008 ,,Z kartonu wykonane są wszystkie blachy ryflowane, siatki i żaluzje. Po wycięciu laserem mają kolor brązowaty i są zaimpregnowane clearem." I tu moje pytanko. Można to malować farbami i lakierami samochodowymi? Oczywiście można malować. Akcesoria są tak zaimpregnowane, że można pomylić je z plastikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Oj wybacz Tornado moja nie uwaga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Jezu Mateuszu, wiem, ze trzeba się zapytać, ale było by głupotą(może nie głupotą co złym pomysłem) zabronienie wystawienie oferty, przecież dzięki takiej ofercie na forum dużo modelarzy będę miało części które"urealniają" nasze ciężarówki/modele. Mi osobiście najbardziej podobają się części gumowe, ale czy będą tzw. Fartuchy(jeden wielki chlapacz w naczepie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Września 2008 Autor Share Napisano 6 Września 2008 Oj wybacz Tornado moja nie uwaga . Wybaczyłem Mi osobiście najbardziej podobają się części gumowe, ale czy będą tzw. Fartuchy(jeden wielki chlapacz w naczepie)? Wczoraj rozmawiałem z producentami, w przyszłości mają powiększyć asortyment. Narazie nie mają z czego wziąść wymiarów, musieli by mieć sklejone podwozie ze zderzakiem. Dotyczy to również dywaników podłogowych innych maerk, trzeba by im wysłać podłogę konkertnego modelu to zwymiarują ją i dorobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Heh, a już liczyłem ze będę miał dywanik i fartuch gumowy do naczepy. Tak się zastanawiam, to podanie wymiarów na fartuch, nie było by problemem, bo to jest prostokąt, gorzej z dywanikiem , ale to tez można wymierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Wiadomo już kiedy wyjdą na rynek te akcesoria nie mogę się już doczekać fajnie by było jak by mieli wszystko to co KFS Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Wiadomo już kiedy wyjdą na rynek te akcesoria nie mogę się już doczekać fajnie by było jak by mieli wszystko to co KFSPozdrawiam Michał Pomarzyć zawsze można. Mówmy o rzeczach realnych heh Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Września 2008 Autor Share Napisano 28 Września 2008 Jest już oferta Kuchmodel w Słup Ogłoszeniopwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 I na Allegro też już coś jest : http://www.allegro.pl/item448735703_gumowe_dywaniki_i_chlapacze_mercedes_actros_ls.html http://www.allegro.pl/item448736247_gumowe_dywaniki_i_chlapacze_daf_95_xf.html http://www.allegro.pl/item448736597_gumowe_dywaniki_i_chlapacze_volvo_fh_16.html Ja czekam na dodatki do Scani , i na powiększenie oferty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 W słupie ogłoszeniowym nie da się nic napisać to pytam się tutaj, Czy ktoś wie czy dostępne są już dodatki do Scanii?? I ogólnie są jakieś nowości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja dołączam do pytania. Najbardziej interesują mnie dodatki do scani r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Może zadajmy sobie pytanie czy Kuchmodel wznowił działalność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Wznowił?? A ja myślałem że cały czas coś robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Narazie nic nie wiadomo o wznowieniu działalności Kuchmodelu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Może za mały zbyt mieli. Ale sami są sobie trochę winni bo wystarczy zobaczyć na forum że najwięcej ludzi buduje modele Scanii a oni z tego co pamiętam nie mieli dodatków do Scanii tylko chyba do DAF-a, Volvo i MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Heh, jak to mówią "jescze nikt nie narodził się co by wszytkim dogodził" Pamiętam jaki swego czasu był szum o blachy ryflowane, a od producenta wiem, że sprzedaż ich można było policzyć na palcach jednej ręki Z tego co wiem firma zawiesiła produkcję akcesorii na czas nieokreślony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Sierpnia 2009 Super Moderator Share Napisano 7 Sierpnia 2009 firma zawiesiła produkcję akcesorii na czas nieokreślony. A ja wysłałem do nich zamówienie na blachy i dziwiłem się dalaczego nikt nie odpisuje. Wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Właśnie, a ja jestem potrzebujący w sprawie blachy ryflowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 No a więc pytanie, jak zdobyć blachę ryflowaną? Może ktoś ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Sierpnia 2009 Super Moderator Share Napisano 11 Sierpnia 2009 jak zdobyć blachę ryflowaną? Ja byłem zmuszony kupić na Allegro. Tylko, że fototrawioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Aberowskie ryfle mają przeróżne wzorki więc napewno coś znajdziesz. Dostępne np. w martoli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Super dzięki, ale jakoś się w tym nie orientuję. W jakiej skali szukać bo w 1:24 to raczej nie znajdę? http://www.martola.com.pl/pl1/produkty28619/engrave_plate_88_x_57mm_pattern_10 da radę do modelu ciężarówki?? Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Aber ma w swoje ofercie blachę ryflowaną do modeli 1:24 . Kiedyś była taka aukcja na allegro z tą blachą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Była, a teraz już nie mają? Nie nie znalazłem. Poszukam ale wątpię w moje zdolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi