Bodzio Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Tzw. Chodzi mi o to że była aukcja z tą akurat blachą Teraz pewnie dalej jest w ofercie Abera,tylko trzeba poszukać ,jak nie w Martoli to gdzie indziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 NO mam ale nie wiem jakie to jest duże. Bo 50 zloty to trochę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Jeżeli dobrze pamiętam, to blaszka ma wymiar 6 X 9 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morusek11 Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam, na allegro są blaszki ryflowane, proszę tu jest link: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6637383 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Sierpnia 2009 Super Moderator Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Na allegro u tego ZUHSCAS, można zamówić formatkę 15cmx15cm za 32zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Koledzy mam pytanko czy wiecie gdzie mógłbym zdobyć kostkę brukową czy palety takie jak z kuch model ??? Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Palety widziałem wczoraj na allegro po 2,5zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Dywaniki i chlapaki do MB Atego TLF 16/25 http://allegro.pl/gumowe-dodatki-do-mercedes-benz-atego-schlingmann-i1376662752.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Tylko do mercedesa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuchmodel Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Tylko do mercedesa.... Nie proszę zobaczyć viewtopic.php?t=9828&start=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Dziwne ze nie ma nic do Scanii bo to jednak najczęściej klejony truck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Sky Walker Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Witam! Mam kontakt z firmą KUCHMODEL. Dywaniki i chlapacze do Scanii seri 4 są w trakcie projektowania. Myślę, iż wkrótce wyjdą. Na razie trzeba się cieszyć z tego co wyprodukowali, a mają tego nawet dużo. Link do produktów KUCHMODELU: http://allegro.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=4713066 Ważne, że KUCHMODEL żyje i robią bardzo ciekawe produkty i przynajmniej nie trzeba zamawiać z KFSu czy z innej zagranicznej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Swego czasu były dywaniki do Scanii T serii 2/3, tak a propo Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Witam wszystkich! Nie wiedziałem czy mam tworzyć nowy temat, postanowiłem napisać tu. Od dłuższego czasu przeglądając modele trucków myślałem sobie "fajnie by było jakby można kupić opony z innym bieżnikiem niż te, które proponuje nam ITALERI". Parę dni temu tknęło mnie, że firma KUCHMODEL mogłaby wyprodukować formatkę gumową, na której laserem wycięte by były wzory bieżników znanych marek. Powstał szybki, prosty projekt zastosowania tego produktu: Po rozmowie telefonicznej z Panem Robertem doszliśmy do porozumienia, że jest możliwość wyprodukowania całej opony z wzorem bieżnika ( pełna w środku, czarny sylikon ) lub samego bieżnika ( pełna opona bez ścianek bocznych, operacja cięcia i wklejenia; czarny sylikon ). Powstało tylko pytanie - czy znajdą się chętni na taki produkt? Wiadomo, wyprodukować można, tylko żeby znaleźli się jeszcze kupcy. Także w tym temacie proszę o komentarze i uwagi odnośnie produktu. Dokładny projekt jest w trakcie opracowania. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Niezły pomysł zwłaszcza że bieżnik Italeri nadaje się raczej na oś kierowaną bo w realu opona na oś napędową ma bardziej "pocięty" bieżnik. No to może jeszcze Low Decki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Również jestem za a nawet przeciw a szczególnie jeżeli chodzi o oponki do megi prosty zabieg który bardzo urozmaiciłby modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 No to może jeszcze Low Decki Nie jest wykluczone Muszę tylko z kierownikiem obgadać temat. No i najważniejsze zrobić projekt opon low i zwykłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blend Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 a ja mam pytanko gdzie można kupić akcesoria "Kuchmodel" bo na allegro niestety żadnych aukcji już nie ma :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuchmodel Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Zawsze można zamówić przez P.W. na forum oferta jest na forum http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=9828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Ja również pisałbym się na takie oponki. Na pewno dzięki nim model wyglądałby o wiele realniej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Czy ktoś wie co się dzieje z tą firmą?? Pisałem do nich PW w sprawie fartuchów ale nikt nie odpisał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_XD Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Z tego co wiem to właściciel jest/był w szpitalu jakiś czas i realizacja zamuwień została wstrzymana do jego powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuchmodel Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Witam Już jestem po wakacjach i wszystko wraca do normy zamówienia można składać przez P.W. lub email. Jeżeli były jakieś zaległe zamówienia nie zrealizowane proszę o powiadomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi