rudolf24 Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Bardzo fajnie wygląda, czekam na finał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Super to wygląda, przebarwienia wyszły świetnie. Nie mogę się doczekać fotek końcowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Model już po washu i zrobieniu okopceń. Wyszło jak wyszło, ale mi się w sumie podoba. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 9 minut temu, kowal76 napisał: Wyszło jak wyszło, ale mi się w sumie podoba. Mnie też . Nawet jakbyś przedobrzył to też byłoby OK. Poniżej dwa przykłady. Jeden soft, drugi bardziej hardcore - dosłownie i w przenośni : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Dobrze wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Nie chciałem by wyglądało zbyt intensywnie. Jest ok i nie ruszam bo zepsuje :). Teraz trzeba zrobić jakieś obicia i zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Tak patrze na te zdjęcia i widzę, że samoloty nie są zbyt błyszczące ?. Na koniec chyba dam jakiś półmat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Na zdjęciach już się tak nie błyszczą jak nowe. Półmat to będzie słuszna decyzja operacyjna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Koniec brudzenia itp. Lakier końcowy położony. Pozostało podoklejać drobnicę i zrobić antenę. Niestety troche oparów kleju dostało się do wewnątrz i spaskudziło na dole owiewkę :(. Już musi tak zostać i mam nauczkę, aby kolejnym razem mniej kleju dawać. Takich specyfików użyłem do zrobienia śladów eksploatacji i washa. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Bardzo ładnie, składaj do kupy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 2 minuty temu, barszczo napisał: Bardzo ładnie, składaj do kupy . Dzięki, to już w tygodniu jakoś lub w święta :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 To ja dla odmiany napiszę, że się podoba Ładnie to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2023 Budowa się zbliża ku końcowi. Jeszcze w jednym miejscu jutro muszę poprawić i finito. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Kwietnia 2023 Share Napisano 5 Kwietnia 2023 Świetnie wyszedł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 Muszę powiedzieć, że bardzo zacnie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 Fajny, okopcenia wyglądają nieźle. Nie widziałem galerii - fajnie byłoby zobaczyć więcej zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 Nagar elegancko wyszedł. Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2023 2 godziny temu, marskan napisał: Fajny, okopcenia wyglądają nieźle. Nie widziałem galerii - fajnie byłoby zobaczyć więcej zdjęć. Galerie dopiero zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi