Erni Posted May 30 Share Posted May 30 Land Rover seria II SAS 1/35 Tamiya/Eduard/Legend 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted May 30 Share Posted May 30 Cześć! Wyszło super. Roślinność sie ładnie komponuje. Zagadką tylko pozostaje co z załogą? Zostawili wóz tak zupełnie bez opieki? Pozdrawiam! Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted May 30 Author Share Posted May 30 12 minut temu, pmroczko napisał: Cześć! Wyszło super. Roślinność sie ładnie komponuje. Zagadką tylko pozostaje co z załogą? Zostawili wóz tak zupełnie bez opieki? Pozdrawiam! Paweł Fajnie że sie podoba. Figuranci będą tylko musze upolować jakiś zacnych brytoli z tego okresu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 30 Share Posted May 30 Super. Podoba się. 2 godziny temu, pmroczko napisał: Zostawili wóz tak zupełnie bez opieki? To zasadzka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted May 30 Share Posted May 30 Godzinę temu, Endrju napisał: To zasadzka Powiedział admirał Endrju... ehm, to znaczy Ackbar! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 30 Share Posted May 30 Stara Italerka, ale efekt piorunujący. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted May 30 Author Share Posted May 30 11 minut temu, mandrivecs napisał: Stara Italerka, ale efekt piorunujący. To Tamka od Ciebie italka w życiu nie będzie tak dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted May 31 Share Posted May 31 Podoba mi się, fajne klimaty .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted May 31 Share Posted May 31 Elegancko to wygląda. Z mizernego modelu świetny efekt. Lekko koła do przykurzenia jeszcze. Bardzo mi sie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted May 31 Author Share Posted May 31 18 minut temu, makinen napisał: Elegancko to wygląda. Z mizernego modelu świetny efekt. Lekko koła do przykurzenia jeszcze. Bardzo mi sie podoba. wbrew opiniom model nie jest taki mizerny , po oględzinach stwierdzam ze detal jak na swój wiek jest naprawdę rewelacyjny. Są tamkowe uproszczenia ,ale mi to nie przeszkadzało . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts