Erni Napisano 30 Maja 2023 Napisano 30 Maja 2023 Land Rover seria II SAS 1/35 Tamiya/Eduard/Legend 8 Cytuj
pmroczko Napisano 30 Maja 2023 Napisano 30 Maja 2023 Cześć! Wyszło super. Roślinność sie ładnie komponuje. Zagadką tylko pozostaje co z załogą? Zostawili wóz tak zupełnie bez opieki? Pozdrawiam! Paweł Cytuj
Erni Napisano 30 Maja 2023 Autor Napisano 30 Maja 2023 12 minut temu, pmroczko napisał: Cześć! Wyszło super. Roślinność sie ładnie komponuje. Zagadką tylko pozostaje co z załogą? Zostawili wóz tak zupełnie bez opieki? Pozdrawiam! Paweł Fajnie że sie podoba. Figuranci będą tylko musze upolować jakiś zacnych brytoli z tego okresu. Cytuj
Endrju Napisano 30 Maja 2023 Napisano 30 Maja 2023 Super. Podoba się. 2 godziny temu, pmroczko napisał: Zostawili wóz tak zupełnie bez opieki? To zasadzka. 1 Cytuj
pmroczko Napisano 30 Maja 2023 Napisano 30 Maja 2023 Godzinę temu, Endrju napisał: To zasadzka Powiedział admirał Endrju... ehm, to znaczy Ackbar! 1 Cytuj
Erni Napisano 30 Maja 2023 Autor Napisano 30 Maja 2023 11 minut temu, mandrivecs napisał: Stara Italerka, ale efekt piorunujący. To Tamka od Ciebie italka w życiu nie będzie tak dobra Cytuj
makinen Napisano 31 Maja 2023 Napisano 31 Maja 2023 Elegancko to wygląda. Z mizernego modelu świetny efekt. Lekko koła do przykurzenia jeszcze. Bardzo mi sie podoba. Cytuj
Erni Napisano 31 Maja 2023 Autor Napisano 31 Maja 2023 18 minut temu, makinen napisał: Elegancko to wygląda. Z mizernego modelu świetny efekt. Lekko koła do przykurzenia jeszcze. Bardzo mi sie podoba. wbrew opiniom model nie jest taki mizerny , po oględzinach stwierdzam ze detal jak na swój wiek jest naprawdę rewelacyjny. Są tamkowe uproszczenia ,ale mi to nie przeszkadzało . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi