Erni Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Land Rover seria II SAS 1/35 Tamiya/Eduard/Legend 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Cześć! Wyszło super. Roślinność sie ładnie komponuje. Zagadką tylko pozostaje co z załogą? Zostawili wóz tak zupełnie bez opieki? Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 30 Maja 2023 Autor Share Napisano 30 Maja 2023 12 minut temu, pmroczko napisał: Cześć! Wyszło super. Roślinność sie ładnie komponuje. Zagadką tylko pozostaje co z załogą? Zostawili wóz tak zupełnie bez opieki? Pozdrawiam! Paweł Fajnie że sie podoba. Figuranci będą tylko musze upolować jakiś zacnych brytoli z tego okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Super. Podoba się. 2 godziny temu, pmroczko napisał: Zostawili wóz tak zupełnie bez opieki? To zasadzka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Godzinę temu, Endrju napisał: To zasadzka Powiedział admirał Endrju... ehm, to znaczy Ackbar! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Stara Italerka, ale efekt piorunujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 30 Maja 2023 Autor Share Napisano 30 Maja 2023 11 minut temu, mandrivecs napisał: Stara Italerka, ale efekt piorunujący. To Tamka od Ciebie italka w życiu nie będzie tak dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 Podoba mi się, fajne klimaty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 Elegancko to wygląda. Z mizernego modelu świetny efekt. Lekko koła do przykurzenia jeszcze. Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 31 Maja 2023 Autor Share Napisano 31 Maja 2023 18 minut temu, makinen napisał: Elegancko to wygląda. Z mizernego modelu świetny efekt. Lekko koła do przykurzenia jeszcze. Bardzo mi sie podoba. wbrew opiniom model nie jest taki mizerny , po oględzinach stwierdzam ze detal jak na swój wiek jest naprawdę rewelacyjny. Są tamkowe uproszczenia ,ale mi to nie przeszkadzało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi