Erni Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam Rozpocząłem jakiś czas temu budowę modelu Maza z Trumpetera. Model skleja się genialnie. Od siebie dodałem troche instalacji i kilka drobiazgów. Czekam na uwagi , podpowiedzi sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Zapowiada się ciekawie powodzenia w dalszych postępach. ps. mógłbyś zamieścić na forum fotki twojego sam-6 z trumpetera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 No, wreszcie ktoś na forum się zabrał za ten model !! Biorę popcorn i colę ,zasiadając w pierwszym rzędzie Ps. więcej fotek proszę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja też będę się z uwagą przyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Jestem bardzo ciekaw tego bydlaka, gdyby nie brak miejsca to juz bym go sam zrobil, a tak pozostaje patrzec i wzdychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzięki za zachetę do budowy modelu. Model jak wspomniałem sam sie skleja , tak że myśle że jeszcze kilka dni i pojedzie do malowania:) Co do wielkości to faktycznie bydle , z rozłożonymi najazdami ma około 70 cm !! A może ktoś z Was ma do niego jakies ciekawe nietypowe malowanko? TomaszDudek - mówisz i masz to jedyne foty tego modelu jakie mi się uchowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 No ja będę tutaj zaglądał do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Ino ja też się wpisuję na listę "oglądaczy" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Noooo, będzie wypas Człowiek tylko wyjechał na urlop kilkunastodniowy, wraca, a tu kilka niespodzianek na forum Już się nie mogę doczekać, żeby go zobaczyć pokraszonego farbkami Mam nadzieję, że to 'bydlątko' skończysz rychło i pokażesz w Lublinie. Choć znając Twój warsztat i dotychczasowe prace, to w zasadzie wiadomo, czego się można spodziewać - najwyższego poziomu zdrówko (brzozówka uber alles) Avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Erni wielkie dzieki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 A mówiłeś, że Ci się nie chce robić relacji Dawaj dalej, będę miał od kogo zgapiać Te kawałki polistyrenu to co? Malowanie pudełkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 No prace ida wzorowo do przodu Dzis kończe naczepe i malowanko...czyli to co lubie najbardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 No prace ida wzorowo do przodu Dzis kończe naczepe i malowanko...czyli to co lubie najbardziej:) No tak, Erwin taki modelik w tydzień robi Poważnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 No prace ida wzorowo do przodu Dzis kończe naczepe i malowanko...czyli to co lubie najbardziej:) No tak, Erwin taki modelik w tydzień robi Poważnie! to widze że mam rywala w sklejaniu mniej niż tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Ale liczy sie efekt a nie czas.... teraz kolejny tydzień zajmie mi malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 zdrówko (brzozówka uber alles) - ta Woda Brzozowa ? Matko obowiazuje jeszcze Ustawa o wychowniu w trzezwosci. A może ktoś z Was ma do niego jakies ciekawe nietypowe malowanko? - tu sa fotki w ostatnim, "pokazowym" malowaniu. Calkiem ladne jest viewtopic.php?t=43&postdays=0&postorder=asc&start=75 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Tak więc: 'brzozówka' - ukraińska wódeczka brzozowa marki Nemiroff - mniam - Erwin wie 'o co biega', bowiem dzisiaj 'konsultowaliśmy' malowanie MAZa Ten schemat 'paradny' wyrywa z obuwia!!!! Erwin - zrób w tym malowaniu!!! Jeśli obawiasz się ostrych 'przejść' kolorów - sam Ci wytnę maski na to!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Tak więc:'brzozówka' - ukraińska wódeczka brzozowa marki Nemiroff - mniam - Erwin wie 'o co biega', bowiem dzisiaj 'konsultowaliśmy' malowanie MAZa - a jako "popychacz" bialoruski sok z brzozy ?Ten schemat 'paradny' - tylko ja wiem ile szukałem po polkulach tego slowa. Dokladnie - nie "pokazowy", a "paradny". Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 Dzieki za rewelacyjne malowanie , tyle że to jest jakaś inna wersja maza i naczepy....ale godne przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Nio ciekawie by w takim kamo wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 (edytowane) inna wersja maza i naczep Dokładnie, ciągnik to wersja last - Erni już wie o co biega a naczepa to już w ogóle kosmos, wygląda na dużo nowszy model Edytowane 3 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Wy tu gadu gadu a ja czekam na fotki, dajesz Erni jakieś fotki z etapów malowania poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 3 Września 2008 Autor Share Napisano 3 Września 2008 Prace trwają , miałem 2 dni przerwy ale dzis mam zamiar skończyc etap klejenia. Jak skończe to wsadze fotki , bo narazie nie mam warunków na zrobienie zdjęc bo mi ten bydlak ccałe biurko zajmuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 3 Września 2008 Autor Share Napisano 3 Września 2008 MOdel nareszcie sklejony!!!! Pomalowałem narazie rame ciagnika na czarno farba gunze , a teraz kolej na reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi