Erni Napisano 31 Sierpnia 2008 Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam Rozpocząłem jakiś czas temu budowę modelu Maza z Trumpetera. Model skleja się genialnie. Od siebie dodałem troche instalacji i kilka drobiazgów. Czekam na uwagi , podpowiedzi sugestie. Cytuj
TomaszDudek Napisano 31 Sierpnia 2008 Napisano 31 Sierpnia 2008 Zapowiada się ciekawie powodzenia w dalszych postępach. ps. mógłbyś zamieścić na forum fotki twojego sam-6 z trumpetera Cytuj
Barthass Napisano 31 Sierpnia 2008 Napisano 31 Sierpnia 2008 No, wreszcie ktoś na forum się zabrał za ten model !! Biorę popcorn i colę ,zasiadając w pierwszym rzędzie Ps. więcej fotek proszę !! Cytuj
Patryk Wierzbicki Napisano 31 Sierpnia 2008 Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja też będę się z uwagą przyglądał Cytuj
adamkijak Napisano 31 Sierpnia 2008 Napisano 31 Sierpnia 2008 Jestem bardzo ciekaw tego bydlaka, gdyby nie brak miejsca to juz bym go sam zrobil, a tak pozostaje patrzec i wzdychac. Cytuj
Erni Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzięki za zachetę do budowy modelu. Model jak wspomniałem sam sie skleja , tak że myśle że jeszcze kilka dni i pojedzie do malowania:) Co do wielkości to faktycznie bydle , z rozłożonymi najazdami ma około 70 cm !! A może ktoś z Was ma do niego jakies ciekawe nietypowe malowanko? TomaszDudek - mówisz i masz to jedyne foty tego modelu jakie mi się uchowały... Cytuj
93mati Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 No ja będę tutaj zaglądał do samego końca Cytuj
paffko Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 Ino ja też się wpisuję na listę "oglądaczy" Pozdrawiam Cytuj
Avi Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 Noooo, będzie wypas Człowiek tylko wyjechał na urlop kilkunastodniowy, wraca, a tu kilka niespodzianek na forum Już się nie mogę doczekać, żeby go zobaczyć pokraszonego farbkami Mam nadzieję, że to 'bydlątko' skończysz rychło i pokażesz w Lublinie. Choć znając Twój warsztat i dotychczasowe prace, to w zasadzie wiadomo, czego się można spodziewać - najwyższego poziomu zdrówko (brzozówka uber alles) Avi Cytuj
Tomek Hejmo Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 A mówiłeś, że Ci się nie chce robić relacji Dawaj dalej, będę miał od kogo zgapiać Te kawałki polistyrenu to co? Malowanie pudełkowe? Cytuj
Erni Napisano 1 Września 2008 Autor Napisano 1 Września 2008 No prace ida wzorowo do przodu Dzis kończe naczepe i malowanko...czyli to co lubie najbardziej:) Cytuj
Avi Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 No prace ida wzorowo do przodu Dzis kończe naczepe i malowanko...czyli to co lubie najbardziej:) No tak, Erwin taki modelik w tydzień robi Poważnie! Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 No prace ida wzorowo do przodu Dzis kończe naczepe i malowanko...czyli to co lubie najbardziej:) No tak, Erwin taki modelik w tydzień robi Poważnie! to widze że mam rywala w sklejaniu mniej niż tydzień Cytuj
Erni Napisano 1 Września 2008 Autor Napisano 1 Września 2008 Ale liczy sie efekt a nie czas.... teraz kolejny tydzień zajmie mi malowanie... Cytuj
PKD4GA Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 zdrówko (brzozówka uber alles) - ta Woda Brzozowa ? Matko obowiazuje jeszcze Ustawa o wychowniu w trzezwosci. A może ktoś z Was ma do niego jakies ciekawe nietypowe malowanko? - tu sa fotki w ostatnim, "pokazowym" malowaniu. Calkiem ladne jest viewtopic.php?t=43&postdays=0&postorder=asc&start=75 Pozdr. Pawel Cytuj
Avi Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 Tak więc: 'brzozówka' - ukraińska wódeczka brzozowa marki Nemiroff - mniam - Erwin wie 'o co biega', bowiem dzisiaj 'konsultowaliśmy' malowanie MAZa Ten schemat 'paradny' wyrywa z obuwia!!!! Erwin - zrób w tym malowaniu!!! Jeśli obawiasz się ostrych 'przejść' kolorów - sam Ci wytnę maski na to!!!! Cytuj
PKD4GA Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 Tak więc:'brzozówka' - ukraińska wódeczka brzozowa marki Nemiroff - mniam - Erwin wie 'o co biega', bowiem dzisiaj 'konsultowaliśmy' malowanie MAZa - a jako "popychacz" bialoruski sok z brzozy ?Ten schemat 'paradny' - tylko ja wiem ile szukałem po polkulach tego slowa. Dokladnie - nie "pokazowy", a "paradny". Pozdr. Pawel Cytuj
Erni Napisano 2 Września 2008 Autor Napisano 2 Września 2008 Dzieki za rewelacyjne malowanie , tyle że to jest jakaś inna wersja maza i naczepy....ale godne przemyślenia Cytuj
TomaszDudek Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 Nio ciekawie by w takim kamo wyglądał Cytuj
Tomek Hejmo Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 (edytowane) inna wersja maza i naczep Dokładnie, ciągnik to wersja last - Erni już wie o co biega a naczepa to już w ogóle kosmos, wygląda na dużo nowszy model Edytowane 3 Września 2008 przez Gość Cytuj
Marcin_C Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 Wy tu gadu gadu a ja czekam na fotki, dajesz Erni jakieś fotki z etapów malowania poproszę Cytuj
Erni Napisano 3 Września 2008 Autor Napisano 3 Września 2008 Prace trwają , miałem 2 dni przerwy ale dzis mam zamiar skończyc etap klejenia. Jak skończe to wsadze fotki , bo narazie nie mam warunków na zrobienie zdjęc bo mi ten bydlak ccałe biurko zajmuje:) Cytuj
Erni Napisano 3 Września 2008 Autor Napisano 3 Września 2008 MOdel nareszcie sklejony!!!! Pomalowałem narazie rame ciagnika na czarno farba gunze , a teraz kolej na reszte. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi