Szydercza Gała Napisano 10 Listopada 2023 Autor Share Napisano 10 Listopada 2023 (edytowane) Lakierem zmieszanym z żółtym i pomarańczowym clearem. Mocno tą miksturę rozrzedziłem i nakładałem mgiełkami. Edytowane 11 Listopada 2023 przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 10 Listopada 2023 Share Napisano 10 Listopada 2023 Fajnie teraz wygląd ta powierzchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Listopada 2023 Autor Share Napisano 20 Listopada 2023 Dzis zrobiłem mu fotki aparatem, dla odmiany. Głowne kolorki i kaleczki już są, teraz trzeba wejść z olejami, łoszami i brudem..... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 Czerwone kalki ładnie wcisnęły się w linie - po białych tego nie widać, ale rozumiem że też i że łosz spotęguje efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Listopada 2023 Autor Share Napisano 20 Listopada 2023 Czerwone jest namalowane, a na białych kaleczkach trzeba zrobic olejowe czary mary, żeby się upodobniły do kapci, a potem zrobić łoszyk. Wtedy podziały i nity tam tez wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 9 minut temu, Szydercza Gała napisał: trzeba zrobic olejowe czary mary, żeby się upodobniły do kapci Uwielbiam ten precyzyjny, techniczny żargon modelarski. Wszystko od razu staje się jasne Poza tym fajny żółtek Ci wychodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Listopada 2023 Autor Share Napisano 21 Listopada 2023 Nie bardzo wiem co tu można opisać konkretniej. Bierzesz farbę olejna pędzel i miziasz, aż będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2023 Kończę go powoli, nie chciało mi się z biurka sprzątać żeby zrobić fotki, może jutro.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2023 No i się Klod wyklodził... prawie. Zostały dwa popychacze lotek i sznurek anteny, ale to przylepie już jak będzie stał na podstawku. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 Samolot fajny i wykonanie też. Do tego żółtego nie mogę się przyzwyczaić. Ale chyba będę musiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 3 godziny temu, zaruk napisał: Samolot fajny i wykonanie też. Do tego żółtego nie mogę się przyzwyczaić. Faktycznie, żółte cokolwiek dziwnie trochę wygląda, ale reszta fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2023 Na dziadowskość japońskich lakierów do amelinium nic nie poradzę Miał być złotawy i jest złotawy. Zrobiłbym sobie dzbana, amerykańcom nic nie żółkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 Za dużo sake bąblował i zżółkł. Toksyczne uszkodzenie wątroby, ani chybi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 Jak to mawiają Japończycy: weryyyŁADnyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 No ładny ci on jest. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 6 Grudnia 2023 Share Napisano 6 Grudnia 2023 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2023 Prosty podstawek w postaci środkowego podnośnika na Soryu w traksie produkcji, jeszcze bez parkietu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 13 Grudnia 2023 Share Napisano 13 Grudnia 2023 Idzie dobrze więc spróbuję jeszcze raz coś podpowiedzieć. W tym samolocie klosze lamp na końcach skrzydeł są w ''pełnym '' kolorze, nie są przezroczyste. (prawe niebieskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2023 (edytowane) Nie po to mu żarówki robiłem, żeby teraz zamalować choć zapewne masz rację. Edytowane 13 Grudnia 2023 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2023 (edytowane) Toshiro, pogromca Fszelkiego zUa Wesołych ŚFiONT i SzczENśliwego Nowego Roku Edytowane 25 Grudnia 2023 przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2023 (edytowane) No i QŃc GALERIA Edytowane 31 Grudnia 2023 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 W dniu 25.12.2023 o 18:08, Szydercza Gała napisał: pogromca Fszelkiego zUa co to za figurant ? przeszczepnik? frankensztajn? czy jakiś zestawowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2023 Z White Stork Miniatures jeden z dwóch w zestawie, Drugi jest bez kapoka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi