jmx62 Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 2 godziny temu, boberm1 napisał: Poeksperymentuję ze zdjeciami podczas zabawy z Bre XIV . Dawaj. Co to za wypust szykujesz na warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw1 Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw1 Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw1 Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 PZL P.11a od IBG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 (edytowane) Moje "Polonica" Fokker D.VII, 15 EM, 1920 Albatros C.III, Stacja Lotnicza Poznań Ławica, 1919 Albatros D.III (Oeff.) 7. EM, 1920 Albatros D.III (Oeff.) 13. EM, 1920 SPAD XIII C1, Sopwith Camel, 7 EM, por. Kenneth Murray, 1920-21 Edytowane 5 Grudnia 2023 przez Wachmistrz zdjęcia 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 Zazdroszczę kolekcji Poloników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Zabojad w Kontuszu - czyli Bre XIVA 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Wińcyj zdjyńć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 11 minut temu, Xmen napisał: Wińcyj zdjyńć. Ni ma... te z trudem i znojem jakoś żem zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 8 minut temu, boberm1 napisał: Ni ma... te z trudem i znojem jakoś żem zrobił Szkłoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 4 godziny temu, boberm1 napisał: Ni ma... te z trudem i znojem jakoś żem zrobił No ale jak? Bez galerii? To więcej niż zbrodnia, to błąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Już dawno miałem wrzucić tutaj swoje Polonica. Końcówka roku w końcu mnie zmobilizowała i od najstarszego: Spitfire Mk.Vb, Tamiya 1:48 (2015): Mustang Mk.III, Tamiya 1:48 (2015): Beaufighter Mk.VIF, Tamiya 1:48 (2016): Hurricane Mk.IIc, Hasegawa 1:48 (2016): Mustang Mk.IV, Hasegawa 1:48 (2016): Spitfire Mk.IIa, Tamiya 1:48 (2017): Spitfire Mk.IIa, Eduard 1:48 (2022): Spitfire LF Mk.IXe, Eduard 1:48 (2023): Na razie tyle . 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia W dniu 31.12.2023 o 10:41, boberm1 napisał: Zabojad w Kontuszu - czyli Bre XIVA Zupełnie przypadkiem trafiłem na te zdjęcia. A ile osób w ogóle ich nie obejrzy? Bo nie będą wiedziały, że są tutaj... Szkoda, że nie zdecydowałeś się na galerię. Uważam, że model na to w pełni zasługuje. Oczekuję poprawy następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia 19 godzin temu, zaruk napisał: Oczekuję poprawy następnym razem Przyjmuję z pokorą onąż uwagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego To i ja chciałbym dodać pierwsze w tym roku polskie skrzydło w moim wykonaniu. Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Kilka groszy od mnie, choć z zażenowaniem zdałem sobie właśnie sprawę jak nikczemnie mało dorobiłem się dotychczas polskich maszyn. Muszę coś temu zaradzić w przyszłości. Zatem: MiG-29 (GWH 1/48) MiG-21MF (Eduard 1/72) Hurricane Mk I (Arma Hobby 1/72) Spitfire IXc (Tamiya 1/32) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego cześć, a taki się nada ?? F-35A 1/48 Meng 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Karlos przedstawił pięknie przyszłosć Naszych Skrzydeł. Nie pozostaje nic innego, tylko nie zapominać o przeszłości. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego tego drugiego chyba bym sie bardziej bal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego 1 minutę temu, BRAVO112 napisał: tego drugiego chyba bym sie bardziej bal... Eeee co ty @karlosto miły facet. Chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego pisalem o samolocie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego 10 minut temu, BRAVO112 napisał: pisalem o samolocie ! ...Wiem :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego 47 minut temu, boberm1 napisał: Karlos przedstawił pięknie przyszłosć Naszych Skrzydeł. Nie pozostaje nic innego, tylko nie zapominać o przeszłości. Co to za model, w sensie producent? I skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Godzinę temu, jmx62 napisał: Co to za model, w sensie producent? I skala? Trumpeter 1/48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_12 Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Ah niby zupełnie inne samoloty: Inne narodowości, użycie, silnik, wygląd... praktycznie wszystko a jednak piękna polska szachownica widnieje na każdym modelu czy samolocie... obecnie sam robię 3 polskie ,,legendy". mowa oczywiście o pzl p 11. c łosiu i karasiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi