Kowalec222 Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Witam, Model skończony chwilę temu, ale dopiero teraz znalazłem chwilę na sesję fotograficzną. Produkt Zvezdy sklejało się bezproblemowo, wśród konkurencji wyróżnia go najbardziej szczegółowo oddane wnętrze. Zestaw uzupełniony kołami żywicznymi własnej produkcji, pasami Quinta i kilkoma blaszkami, które pozostały po budowie Typhoona z RPG. Tak się toto prezentuje. Pozdrawiam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 24 Listopada 2023 Autor Share Napisano 24 Listopada 2023 39 minut temu, bulik58 napisał: Kolejny bardzo udany model Dzięki, wnętrze bogate w porównaniu do konkurencji, w RPG nie ma nic oprócz dwóch foteli z przodu, a w Mengu jest mocno uproszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Świetnie się prezentuje. Fajnie zakurzony i realistycznie wyglada. Bardzo mi się podoba, ciekawostka- mam wrażenie, ze wiekoszosc współczesnych pojazdów MRAP i mrapopodobnych jeździ na takich samych kołach Edytowane 24 Listopada 2023 przez makinen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Fajnie wyszedł. SciFi ale wykonanie bardzo dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 24 Listopada 2023 Autor Share Napisano 24 Listopada 2023 Dzięki Panowie, 3 godziny temu, makinen napisał: jeździ na takich samych kołach Wzór bieżnika w wielu tych pojazdach rzeczywiście taki sam jednak są różnice, producent, średnica no i felgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Podoba się mocno . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września Typhoon dorobił się małej podstawki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września Świetnie wyszedł. Miałeś problemy ze szczeliną pomiedzy obudową szyby przedniej a maską nadsilnikową i trzeba było bardzo precyzyjnie ustawiać jej kąt, a w wieży jarzmo za celownikiem, gdzie także wychodział szczelina ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września Dzięki, jeśli chodzi o problemy ze spasowaniem to słyszałem o nich, ale w moim egzemplarzu jakoś wszystko pasowało, nie było większych kłopotów ani konieczności użycia szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Świetny. I model i podstawka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Gdy budowałeś Tajfuna zapytałem się ciebie o spasowanie elementów , ja osobiście mam problemy z budową ich modeli pod względem dopasowania elementów. Tobie udało się zbudować perfekcyjny model i super podstawkę, Szkoda iż nie dołożyłeś jakiegoś figuranta , ale to takie moje ,, a ja bym ... ,, . Podoba mi się malowanie jak i delikatne brudzenie , przypomnij mi proszę czym maziałeś szyby na zielono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września Dziękuję za miłe słowa, w środę na spontanie zgłosiłem Typhoona na Biennale Modelarskie w Świdnicy, a żeby nie wystawiać "golasa" na stole trzeba było podstawek stworzyć. W czwartek i piątek na szybko z tego co było pod ręką wystrugałem no i jest. Szału ni ma, ale wstydu chyba też nie. 30 minut temu, bulik58 napisał: udało się zbudować perfekcyjny model i super podstawkę Dzięki, ale do perfekcji to wiele mu brakuje 37 minut temu, bulik58 napisał: Szkoda iż nie dołożyłeś jakiegoś figuranta Teraz nie było czasu, ale może jeśli uda mi się jakoś sensownie zmalować to będzie też ludzik. 39 minut temu, bulik58 napisał: czym maziałeś szyby na zielono Szyby psiukane clearem od Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września 2 godziny temu, Kowalec222 napisał: Dziękuję za miłe słowa, w środę na spontanie zgłosiłem Typhoona na Biennale Modelarskie w Świdnicy, a żeby nie wystawiać "golasa" na stole trzeba było podstawek stworzyć. W czwartek i piątek na szybko z tego co było pod ręką wystrugałem no i jest. Szału ni ma, ale wstydu chyba też nie. Dzięki, ale do perfekcji to wiele mu brakuje Skromność jest twoją zaletą , przekonałem się o tym nie raz , ale w tym przypadku (pomijam pozostałe , nie mające nic wspólnego z tematem) masz z czego być dumny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Z podstawką od razu ładniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi