kozborn Napisano 25 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2023 W międzyczasie: plon spod choinki mam nadzieję, że u Was też fajnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Grudnia 2023 Share Napisano 25 Grudnia 2023 Fajne. Szkoda tylko że w skali dla niedowidzących. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 25 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2023 2 minuty temu, Xmen napisał: Fajne. Szkoda tylko że w skali dla niedowidzących. Udawaj że nie zauważyłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Grudnia 2023 Share Napisano 25 Grudnia 2023 2 minuty temu, kozborn napisał: Udawaj że nie zauważyłeś Ale czego mam nie zauważyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 25 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2023 Skali btw mam w składziku wciąż dwie nietknięte 72ki, może zdołam Cię jeszcze ucieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Grudnia 2023 Share Napisano 25 Grudnia 2023 1 minutę temu, kozborn napisał: Skali Aha. 1 minutę temu, kozborn napisał: może zdołam Cię jeszcze ucieszyć. Nie Musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 25 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2023 Stary, ja wiem, że nie muszę. O moich obowiązkach opowiadali mi na WOSie Jeśli Cię ucieszę to będzie to przy okazji i tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Grudnia 2023 Share Napisano 25 Grudnia 2023 1 minutę temu, kozborn napisał: Stary, Ja wiem że jestem stary ale żeby to publicznie wypominać. 2 minuty temu, kozborn napisał: Jeśli Cię ucieszę to będzie to przy okazji i tego się trzymajmy Naprawdę nie ma takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 25 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2023 Właśnie to napisałem. Aczkolwiek ryzyko, że ktoś Cię kiedyś mimowolnie ucieszy jest - obawiam się - nieusuwalne, przynajmniej dopóki jesteś na tym forum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Grudnia 2023 Share Napisano 25 Grudnia 2023 Godzinę temu, Xmen napisał: Szkoda tylko że w skali dla niedowidzących. Dla niedowidzących to jest 1:32 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 25 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2023 (edytowane) Może zacznijmy od tego że modelarstwo in toto to nie jest hobby dla niedowidzących Edit: na razie nie wrzucam nic nowego. Zaczynam 'symetryczne' prace nad drugim skrzydłem. Przyłóżcie do monitora lusterko a otrzymacie c.d. relacji Edytowane 25 Grudnia 2023 przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Grudnia 2023 Share Napisano 26 Grudnia 2023 9 godzin temu, kozborn napisał: Może zacznijmy od tego że modelarstwo in toto to nie jest hobby dla niedowidzących Oj chyba nie do końca tak jest. W większości przypadków jako koronny argument przejścia na większą skalę podawane są właśnie problemy ze wzrokiem. Ale jak to mówią:Niech każdy robi to co lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 26 Grudnia 2023 Share Napisano 26 Grudnia 2023 11 godzin temu, barszczo napisał: Dla niedowidzących to jest 1:32 . Czyli prawie całą pancerkę robią osoby z problemami wzrokowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2023 26 minut temu, Xmen napisał: Oj chyba nie do końca tak jest. W większości przypadków jako koronny argument przejścia na większą skalę podawane są właśnie problemy ze wzrokiem. Ale jak to mówią:Niech każdy robi to co lubi. Czyli dla speców od 144 fani 72 też mają problemy ze wzrokiem. A najlepiej przerzućmy się na lotniskowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Grudnia 2023 Share Napisano 26 Grudnia 2023 8 minut temu, kozborn napisał: Czyli dla speców od 144 fani 72 też mają problemy ze wzrokiem A to już trzeba ich spytać. Ja piszę tylko o tym co czytam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2023 Czy ktoś mi może wyjaśnić dlaczego moje wątki, tak w galeriach jak i na warsztacie, prędzej czy później zamieniają się w dywagacje i rozkminy wokół istoty modelarstwa?... Usiłuję tu zbudować model 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Grudnia 2023 Share Napisano 26 Grudnia 2023 Już nic nie napiszę.Słowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 26 Grudnia 2023 Share Napisano 26 Grudnia 2023 Godzinę temu, kozborn napisał: Usiłuję tu zbudować model Trwaj w bólu, a zaprawdę powiadam Ci, będziesz wielkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2023 (edytowane) Miałem nie wrzucać fotek lewego skrzydła, ale pomyślałem, że może kogoś zainteresować układ blach jeszcze przed malowaniem - który fototrawiony element gdzie siedzi. Przy relacji z prawego tego nie robiłem, także tytułem uzupełnienia. PS. Jak widzicie żywiczny narożnik komory działka wymaga lekkiego spiłowania. Ale generalnie wszystko jak na razie nieźle dopasowane. Edytowane 26 Grudnia 2023 przez kozborn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Grudnia 2023 Share Napisano 26 Grudnia 2023 Wygląda to całkiem zacnie. Mam w planach podobną zabawę z Tempestem II w skali dla niedowidzących . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2023 3 minuty temu, barszczo napisał: Wygląda to całkiem zacnie. Mam w planach podobną zabawę z Tempestem II w skali dla niedowidzących . Dzięki! Mam nadzieję, że w takim razie ten warsztat w jakimś zakresie uznasz za przydatny w boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 27 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) OK zespół klap na lewym skrzydle zamontowany Edytowane 27 Grudnia 2023 przez kozborn 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Grudnia 2023 Share Napisano 27 Grudnia 2023 Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 27 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2023 26 minut temu, zaruk napisał: Fajnie to wygląda. Dzięki, Marcin! Staram się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 Czy ma ktoś na zbyciu lewą lotkę do Tempesta 1:48? Z przykrością stwierdzam, że moja zestawowa gdzieś się zapodziała a nie chcę od razu zamawiać całego zestawu żywic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi