kowal76 Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 To i ja się pochwalę dokonaniami modelarskimi w 2023 roku. Chyba pobiłem rekord w ilości zrobionych modeli :). 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Bardzo ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Nadłubałeś tego trochę, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Od galerii do galerii przekonuje się, że Hellcat jest jak średnio ładna dziewczyna, która z niewyjaśnionych powodów Ci się podoba. Dzięki takim modelom jak Twój wiem, że będę ją musiał prędzej czy później zaliczyć. Piękny urobek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Ładnie, sporo udało Ci się zrobić. Wpadły mi w oko Hellcat i Corsair. A Phantom, hm... Jak patrze na niego to nabieram ochoty na takie malowanko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Pasażery niepokojąco mocno przegrywają z resztą 7:2. Najlepsza oczywiście Tutka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi