Thalgonis Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Czółko, czas wystrugać ten „ołówek” 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Struganie tego ołówka planujesz z korektą gumki na końcu w pakiecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Patrzę i ja. U mnie czeka Edwardowa edycja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego A ja mam starego CA i też będę tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Też chętnie popatrzę na robótkę, bo zdjęcie pudełka już gdzieś widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego Panowie, miło, ale... nie będzie co oglądać, to będzie czysta PeZetPeeRowska robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego 4 minuty temu, Thalgonis napisał: nie będzie co oglądać, to będzie czysta PeZetPeeRowska robota ale z pudla to bedzie wyciagniety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego Aaaaa, o to jiii Tak, już jest wyciągnięty, kokpit się już lakieruje pod łosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Lutego Autor Share Napisano 9 Lutego jedna druga kabiny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego Dodasz jakiś wasch, obicia itp bo trochę szarością wieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego Z pudła miało być. Ciesz się, że Autor farbkę zechciał otworzyć Podglądam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego 7 minut temu, zaruk napisał: Ciesz się, że Autor farbkę zechciał otworzyć Zauważ że się rozpędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego 3 godziny temu, marek d napisał: Zauważ że się rozpędza. To prawda i myślę, że niejedno nam tu pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Zasiadam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Druga druga kabiny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Fajna robota, zastanawiałem się nad tym szarym w kokpicie, ale po poszperaniu okazuje się że tak powinno być. Plecionki na fotelach pociągnij jakimś khaki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Danks Malowanie będzie z Grecji (1941) - wtedy wsio z wnętrza było w RLM02... I tak „poupiększałem” trochę, żeby urozmaicić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego No nie wiem czy jakieś khaki - bardziej coś a'la płótno (tu wnętrze sto dziesiątki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Ja bym na to położył Buff z tamki lub coś zbliżonego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Dla mnie to jest ten sam materiał/kolor co pasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Lutego Autor Share Napisano 14 Lutego Dornierowskie popierdółki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego Są momenty, kiedy zazdraszczam „współcześniakom”, że mają mało roboty z oszkleniem w swoich modelach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 24 minuty temu, Thalgonis napisał: Są momenty, kiedy zazdraszczam „współcześniakom”, że mają mało roboty z oszkleniem w swoich modelach... Dla poprawienia sobie humoru pomyśl ile mają napisów eksploatacyjnych do przyklejania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 34 minuty temu, Thalgonis napisał: Są momenty, kiedy zazdraszczam „współcześniakom”, że mają mało roboty z oszkleniem w swoich modelach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi