Andrzej_LK Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Gdzieś na froncie wschodnim jesienią 1944. załoga Konig Tigera z 505 SPzAbt podczas jednego z kontrataków natknęła się na wrak zniszczonego we wcześniejszych walkach T 34. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 I w ten oto sposób, kolega Żółwik pozamiatał wszystkie siedem dwójki na 4um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Czwarta fotka od góry jest najlepsza!! Gdyby dodać tło wyglądała by jak prawdziwa, ładna gra światłocienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Ładniusia robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Widziałem, podziwiałem. Znów widzę i podziwiam Ale nie dorzucisz już nic do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 powiem tylko WOW!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Bardzo fajnie lecz trochę jałowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Rozumiem, że ten otworek na prawej burcie teciaka to jest to feralne trafienie? Ja bym je jakoś mocniej osmolił i dodał więcej zniszczeń na teciaku. Gubiąc gąskę teciak jechał chyba do tyłu, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Bardzo fajnie lecz trochę jałowo... Myślę podobnie ale nie umniejsza to jakości wykonania w zaden sposób-gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Rewelacja! Wunderbar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 drugie trafienie jest pod błotnikiem, ale niewidoczne. jałowość jest słusznym zarzutem, ale jakoś nie miałem pomysłu, kiedyś pewnie jeszcze ustawię tam jakichś grenadierów, tylko kiedy będzie to kiedyś skoro tyle projektów do skończenia... a może to i było w jałowych okolicach... uszkodzenia czołgu nie są moją fantazją. a może i jechał tyłem, ważny jest efekt. mój wzorzec znajduje siię tutaj: http://www.battlefield.ru/destroyed/ussr/t34_08.jpg chociaż potraktowałem go bez ortodoksji. jeśli macie jakieś pomysły co by tutaj można jeszcze umieścić to będzie mi naprawdę miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Fajna jesienna dioramka. Choć fakt, przydałoby się trochę smaczków jak np. liście, fragment płotu i jakieś rozrzucone bambetle z teciaka i więcej osmaleń. Ale i tak: podziw i gratulacje!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Jak dla mnie rewelka, nic dodawać nic odejmować. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Jak dla mnie miodzio. Przecież nie wszędzie, gdzie walczyły czołgi było pełno porozrzucanych rupieci, płotów itp. Praca na wysokim poziomie, wedłu mnie modele Andrzeja są jednymi z najlepszych siedemdziesiątek dwójek na forum. Czekamy na kolejne prace!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 świetna robota! dodaj kiedyś na tą dioramkę kilku figurantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 to jest 72 WOW SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 a może i jechał tyłem, ważny jest efekt. mój wzorzec znajduje siię tutaj:http://www.battlefield.ru/destroyed/ussr/t34_08.jpg chociaż potraktowałem go bez ortodoksji. Aha, to już nie mam więcej pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Dodam,jak można, właśnie ta przestrzeń między tankami uprościła, za czym idzie(dla mnie) wzbogaciła całokształt- daje do myślenia...a może on jest zaminowany?Stąd omijanie "szerokim łukiem" Podoba mi się, że nie "wpadają" na siebie, czy spadają po swoich stronach z ramki. Przestrzeń oddaje tez realizm frontu wschodniego - pola i walki na nich Nic się nie zmieniło, wymiata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Spoko loko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi