barszczo Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca Ostatecznie poskładany: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Sierpnia Autor Share Napisano 13 Sierpnia Gotowy na grunta. Tylna część osłony kabiny nie maskowana bo i tak idzie na straty. Ta do założenia w pozycji otwartej jest węższa i nie przykrywa dobrze kabiny: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia Bardzo pięknie, na mnie też czeka foczka, już niedługo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Sierpnia Autor Share Napisano 31 Sierpnia Grunta położone : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia (edytowane) Czekam z niecierpliwością na pierwszą bazę ☺ Edytowane 31 Sierpnia przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 Września Share Napisano 6 Września W dniu 13.08.2024 o 21:40, barszczo napisał: Gotowy na grunta. Tylna część osłony kabiny nie maskowana bo i tak idzie na straty. Ta do założenia w pozycji otwartej jest węższa i nie przykrywa dobrze kabiny: Jakkolwiek budowa przebiega elegancko to trochę nie rozumiem koncepcji z limuzyną... Bo skoro docelowa jest za wąska i nie siada dobrze na kadłubie - to znaczy że coś jest skopana wymiarowo, a skoro ta co założyłeś - przynajmniej sądząc po zdjęciach - leży całkiem dobrze, innymi słowy jest zgodna z geometrią modelu - to czemu idzie na straty?? 48 to nie moja skala i nie znam tego zestawu, ale może coś napiszesz czemu taka akrobacja z tym szkiełkiem Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Września Autor Share Napisano 6 Września 57 minut temu, wuwumaster napisał: Jakkolwiek budowa przebiega elegancko to trochę nie rozumiem koncepcji z limuzyną... Bo skoro docelowa jest za wąska i nie siada dobrze na kadłubie - to znaczy że coś jest skopana wymiarowo, a skoro ta co założyłeś - przynajmniej sądząc po zdjęciach - leży całkiem dobrze, innymi słowy jest zgodna z geometrią modelu - to czemu idzie na straty?? 48 to nie moja skala i nie znam tego zestawu, ale może coś napiszesz czemu taka akrobacja z tym szkiełkiem Ta węższa, która docelowo ma zostać zamontowana, jest przeznaczona do wklejenia w pozycji otwartej, szersza do pozycji zamkniętej. Eduard daje dwie limuzyny wczesne i dwie późne, jedna węższa, druga szersza. Taka polityka firmy, kto bogatemu zabroni? Mam już tyle tych szkiełek że jedno mniej czy więcej nie robi różnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Września Autor Share Napisano 8 Września (edytowane) Doszły akcenty z RLM04: Edytowane 29 Września przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Jakie wrażenia z pracy z tą żółcią? Z tego co zauważyłem, żółty bywa dla niektórych problematyczny - dla mnie też, rozrabianie, krycie... A więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września (edytowane) Strasznie zimna ta żółć wyszła. To wina fotki? P.S. haha dobra, wyłączyłem tryb ochrony wzroku na telefonie, już jest git Edytowane 8 Września przez jachud3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Września Autor Share Napisano 8 Września 33 minuty temu, kozborn napisał: Jakie wrażenia z pracy z tą żółcią? Z tego co zauważyłem, żółty bywa dla niektórych problematyczny - dla mnie też, rozrabianie, krycie... A więc? Jak zawsze przy MRP rewelacja. Nie ma mowy o rozcieńczaniu, bo są gotowe do użycia. Wszystko jest kwestią wprawy, kładzione prosto na czarny podkład . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clevi Napisano 9 Września Share Napisano 9 Września Farba kryje ładnie ale zdecydowanie woli odrobinę wyższe ciśnienie niż do jakiego przywykłem przy rozrabianiu samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Września Autor Share Napisano 29 Września No to RLM76 na miejscu: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października Mój ulubiony odcień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi