barszczo Napisano 13 Sierpnia 2024 Autor Napisano 13 Sierpnia 2024 Gotowy na grunta. Tylna część osłony kabiny nie maskowana bo i tak idzie na straty. Ta do założenia w pozycji otwartej jest węższa i nie przykrywa dobrze kabiny: 5 Cytuj
kozborn Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 Bardzo pięknie, na mnie też czeka foczka, już niedługo! 1 Cytuj
kozborn Napisano 31 Sierpnia 2024 Napisano 31 Sierpnia 2024 (edytowane) Czekam z niecierpliwością na pierwszą bazę ☺ Edytowane 31 Sierpnia 2024 przez kozborn Cytuj
wuwumaster Napisano 6 Września 2024 Napisano 6 Września 2024 W dniu 13.08.2024 o 21:40, barszczo napisał: Gotowy na grunta. Tylna część osłony kabiny nie maskowana bo i tak idzie na straty. Ta do założenia w pozycji otwartej jest węższa i nie przykrywa dobrze kabiny: Jakkolwiek budowa przebiega elegancko to trochę nie rozumiem koncepcji z limuzyną... Bo skoro docelowa jest za wąska i nie siada dobrze na kadłubie - to znaczy że coś jest skopana wymiarowo, a skoro ta co założyłeś - przynajmniej sądząc po zdjęciach - leży całkiem dobrze, innymi słowy jest zgodna z geometrią modelu - to czemu idzie na straty?? 48 to nie moja skala i nie znam tego zestawu, ale może coś napiszesz czemu taka akrobacja z tym szkiełkiem Pozdr ww Cytuj
barszczo Napisano 6 Września 2024 Autor Napisano 6 Września 2024 57 minut temu, wuwumaster napisał: Jakkolwiek budowa przebiega elegancko to trochę nie rozumiem koncepcji z limuzyną... Bo skoro docelowa jest za wąska i nie siada dobrze na kadłubie - to znaczy że coś jest skopana wymiarowo, a skoro ta co założyłeś - przynajmniej sądząc po zdjęciach - leży całkiem dobrze, innymi słowy jest zgodna z geometrią modelu - to czemu idzie na straty?? 48 to nie moja skala i nie znam tego zestawu, ale może coś napiszesz czemu taka akrobacja z tym szkiełkiem Ta węższa, która docelowo ma zostać zamontowana, jest przeznaczona do wklejenia w pozycji otwartej, szersza do pozycji zamkniętej. Eduard daje dwie limuzyny wczesne i dwie późne, jedna węższa, druga szersza. Taka polityka firmy, kto bogatemu zabroni? Mam już tyle tych szkiełek że jedno mniej czy więcej nie robi różnicy . Cytuj
barszczo Napisano 8 Września 2024 Autor Napisano 8 Września 2024 (edytowane) Doszły akcenty z RLM04: Edytowane 29 Września 2024 przez barszczo 1 Cytuj
kozborn Napisano 8 Września 2024 Napisano 8 Września 2024 Jakie wrażenia z pracy z tą żółcią? Z tego co zauważyłem, żółty bywa dla niektórych problematyczny - dla mnie też, rozrabianie, krycie... A więc? Cytuj
jachud3 Napisano 8 Września 2024 Napisano 8 Września 2024 (edytowane) Strasznie zimna ta żółć wyszła. To wina fotki? P.S. haha dobra, wyłączyłem tryb ochrony wzroku na telefonie, już jest git Edytowane 8 Września 2024 przez jachud3 1 Cytuj
barszczo Napisano 8 Września 2024 Autor Napisano 8 Września 2024 33 minuty temu, kozborn napisał: Jakie wrażenia z pracy z tą żółcią? Z tego co zauważyłem, żółty bywa dla niektórych problematyczny - dla mnie też, rozrabianie, krycie... A więc? Jak zawsze przy MRP rewelacja. Nie ma mowy o rozcieńczaniu, bo są gotowe do użycia. Wszystko jest kwestią wprawy, kładzione prosto na czarny podkład . Cytuj
Clevi Napisano 9 Września 2024 Napisano 9 Września 2024 Farba kryje ładnie ale zdecydowanie woli odrobinę wyższe ciśnienie niż do jakiego przywykłem przy rozrabianiu samodzielnie. Cytuj
barszczo Napisano 30 Grudnia 2024 Autor Napisano 30 Grudnia 2024 I tu też sumienie gryzie więc delikatnie pchnąłem robotę. Na krawędzi natarcia skrzydeł punktowo naniesiony kamuflaż RLM 74/75 który ma być widoczny na przetarciach i obiciach: 6 Cytuj
barszczo Napisano 4 Stycznia 2025 Autor Napisano 4 Stycznia 2025 Jaśniejszy zielony już na miejscu. Tym razem kolor z palety Gunze H303: 10 Cytuj
panDespota Napisano 5 Stycznia 2025 Napisano 5 Stycznia 2025 Dajesz, dajesz dalej. Strasznie ciekawi mnie ta zielona foka! 1 Cytuj
barszczo Napisano 6 Stycznia 2025 Autor Napisano 6 Stycznia 2025 W dniu 5.01.2025 o 12:13, panDespota napisał: Dajesz, dajesz dalej. Strasznie ciekawi mnie ta zielona foka! No to finito. Drugi kolor to RLM70 z palety MRP: 10 Cytuj
barszczo Napisano 6 Lutego 2025 Autor Napisano 6 Lutego 2025 Kalki położone,teraz czeka mnie jeszcze ściąganie filmu: 9 Cytuj
Boch Napisano 7 Lutego 2025 Napisano 7 Lutego 2025 Twoje prace są niezwykle równe w jakości i wykonaniu, co oznacza, że osiągnąłeś już wielką wprawę. Bardzo przyjemnie dla oka. 1 Cytuj
Frankie Napisano 7 Lutego 2025 Napisano 7 Lutego 2025 2 godziny temu, greatgonzo napisał: Albo, że zakończyłeś progres ;). To się nazywa osiągnięciem stanu nirwany. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi