SebastianC. Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 Model zvezdy z blaszkami flyhawka i drewnianym pokładem huntera. Malowanie tamiyami i gunze H, brudzenie olejami i suchymi pigmentami, olinowanie z nici wiodącej uni caenis, podstawka twórczość własna. Nie pytajcie z którego roku służby okrętu przedstawia ten model bo sam nie wiem Tam się wszystko zmieniało jak w kalejdoskopie. Zapraszam do oglądania i komentowania. 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 Ładny ale za mało zdjęć szczegółów. Czy ta siatka zlewej to na rekiny? A może na torpedy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 Siatka przeciwtorpedowa ale okręt fajny olinowanie robi robotę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
socjo1 Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 Bardzo mi się podoba. Robią na mnie wrażenie zwłaszcza anteny rozpięte na "słoneczkach" i sieć przeciwtorpedowa. Fajnie, że jest z jednej strony - z drugiej można się cieszyć pięknem sylwetki. Fajne brudzenie - dyskretne i nienachalne, ale widoczne. Michał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 18, 2024 Share Posted March 18, 2024 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 18, 2024 Share Posted March 18, 2024 Widzialem na zywo... Fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted March 18, 2024 Share Posted March 18, 2024 Byłem i podziwiałem. W realu modele wyglądają lepiej. Zdecydowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackriver Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 @SebastianC. sieć przeciwtorpedowa - to czyj wyrób? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 Bardzo dobre wrażenie robi. Podziwiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianC. Posted March 19, 2024 Author Share Posted March 19, 2024 Dzięki Panowie za miłe słowo Sieć przeciwtorpedowa to siatka filtracyjna z nierdzewki o oczku 0,25x0,25 kupiona na aliexpress 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 Model fajny, zdjęcia koszmar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 Na żywo wygląda lepiej. Gratulację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 8 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Model fajny, zdjęcia koszmar. Lepsze niż moje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts