SebastianC. Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Model zvezdy z blaszkami flyhawka i drewnianym pokładem huntera. Malowanie tamiyami i gunze H, brudzenie olejami i suchymi pigmentami, olinowanie z nici wiodącej uni caenis, podstawka twórczość własna. Nie pytajcie z którego roku służby okrętu przedstawia ten model bo sam nie wiem Tam się wszystko zmieniało jak w kalejdoskopie. Zapraszam do oglądania i komentowania. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Ładny ale za mało zdjęć szczegółów. Czy ta siatka zlewej to na rekiny? A może na torpedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Siatka przeciwtorpedowa ale okręt fajny olinowanie robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Bardzo mi się podoba. Robią na mnie wrażenie zwłaszcza anteny rozpięte na "słoneczkach" i sieć przeciwtorpedowa. Fajnie, że jest z jednej strony - z drugiej można się cieszyć pięknem sylwetki. Fajne brudzenie - dyskretne i nienachalne, ale widoczne. Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Widzialem na zywo... Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Byłem i podziwiałem. W realu modele wyglądają lepiej. Zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca @SebastianC. sieć przeciwtorpedowa - to czyj wyrób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Bardzo dobre wrażenie robi. Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca Dzięki Panowie za miłe słowo Sieć przeciwtorpedowa to siatka filtracyjna z nierdzewki o oczku 0,25x0,25 kupiona na aliexpress 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Model fajny, zdjęcia koszmar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Na żywo wygląda lepiej. Gratulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca 8 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Model fajny, zdjęcia koszmar. Lepsze niż moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi