Kamil K. Posted May 11, 2024 Share Posted May 11, 2024 Witajcie! Taki model powstawał mi w ostatnich miesiącach w zaciszu warsztatu. Unimog 404S - ICM, ale w opakowaniu i z dodatkami 3d i kalkami/instrukcją AK Interactive. Model bez pierwowzoru z fotki, choć inspirowany różnymi egzemplarzami tu i tam. Relację z malowania znajdziecie na KFS-miniatures. - tam też jest relacja z budowy i recenzja samego modelu. Pozdrowienia! 15 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 11, 2024 Share Posted May 11, 2024 Piękny. Prawdziwy majstersztyk. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioc Posted May 11, 2024 Share Posted May 11, 2024 Na pierwszych zdjęciach wygląda bardzo niepozornie, ale następne ukazują największe walory modelu. Super robota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WPR Posted May 12, 2024 Share Posted May 12, 2024 Ma identyczny kamuflaż co ten serbski T-34 ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykd Posted May 12, 2024 Share Posted May 12, 2024 Jeden maly drobiazg rzuca sie w oczy. Czemu dzialko nie jest zakurzone skoro reszta jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted May 14, 2024 Author Share Posted May 14, 2024 Dziękuję wszystkim. W dniu 12.05.2024 o 11:37, WPR napisał: Ma identyczny kamuflaż co ten serbski T-34 ?? Absolutnie. Kolory mogą być podobne, ale to zdecydowanie nie to samo. W dniu 12.05.2024 o 12:21, patrykd napisał: Jeden maly drobiazg rzuca sie w oczy. Czemu dzialko nie jest zakurzone skoro reszta jest. Podstawa jest zakurzona, a reszta - możesz mieć rację. Model powinien się doczekać podstawki/winietki, wtedy jak stanie "W terenie" to będzie można jeszcze pomyśleć nad tego typu poprawkami. Na razie jest goły i wesoły. Pozdrowienia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 Świetny model. Cytując klasyka: "poziom level";) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 Sztos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 Obrusik i zastawa mnie rowaliły, a potem zobaczyłem te wszystkie detale, mocowanie działka, karabin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzype Posted May 20, 2024 Share Posted May 20, 2024 Ogólnie całe te sztos Kamil z tym że jedna rzecz boli i to nie kopyto plot. Mnie boli ten worek w rogu. Wygląda cholernie płasko i odstaje od jakości reszty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo Posted May 27, 2024 Share Posted May 27, 2024 Jak zawsze - idealny. Czekam na jakiś pojazd z podstawką "Dubrovnik" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts