stakov Napisano 1 Czerwca 2024 Napisano 1 Czerwca 2024 W międzyczasie rusza projekt 3d pojazdu HSW Waran produkowany przez hutę Stalowa Wola. model w skali skala 1/35 6 Cytuj
grzesioc Napisano 1 Czerwca 2024 Napisano 1 Czerwca 2024 Świetny pomysł! Z przyjemnością będę śledził postępy. Cytuj
stakov Napisano 15 Lipca 2024 Autor Napisano 15 Lipca 2024 Pierwsze wydruki Warana rozpoczęte, na razie sam kadłub w wersji próbnej. Do poprawy ustawienie podpór, oderwane podpory od grila oderwały też kawałek materiału. 2 Cytuj
makinen Napisano 15 Lipca 2024 Napisano 15 Lipca 2024 Całkiem „toto” ciekawie wyglada w takich wersjach Cytuj
zboq0 Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia cześć, szukam takiego pełnego modelu do umieszczenia w grze jako mod Cytuj
makinen Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Hmmmmm...ja już mam w zasadzie w 90% ukończonego , 7 Cytuj
SnajperTBG Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Piotrze jakich kolorów użyłeś bo wygladają mega realistyczne:) no i sam model petarda Cytuj
chorąży Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia 18 godzin temu, makinen napisał: Hmmmmm...ja już mam w zasadzie w 90% ukończonego , To z wydruku 3D ?????? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi