Mario Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 (edited) Czołem po długiej nieobecności. Wlatuje z kolejnym modelem, warsztat tym razem postanowiłem odpuścić, znaczy na FB była relacją. Do brzegu..., pokleiłem model F-14 w wersji gotwego do startu z lotniskowca. Model ogólnie z pudla poza jednym dodatkiem, mianowicie golenie podwozia w Su-27 tak mi się spodobały od D&W, że postanowiłem kupić również do Tomcata. I tu mała przeróbka, z racji że podwozie od DW jest na wysokim amortyzatorze, do modelu stajacego, a moj iest podpiety do katapulty wiec amorek ściśnięty. Z dwich zeobilem jedno, gorna czesc goleni jest od DW, a dolna ze scisnietym amorem od Tamiyi. Nic poza tym nie dodawałem. Powłoka zużyta delikatnie, ale coś jest. Nie zaszpachlowalem też łączenia kadłuba, jakoś mi to umknęło, ale aż tak nie rzucą się w oczy. Model z rozłożonymi skrzydłami zajmuje dużo miejsca i mojej gablocie się nie zmieści. Edited June 2, 2024 by Mario 30 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 No Kocurek piękny,świetna robota . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarczu Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 Super model. Gratuluję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yachieku Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 Fenomenalna robota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelly9mm Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 Dla mnie bomba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 Mnie się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duju69 Posted June 3, 2024 Share Posted June 3, 2024 Nie powiem zacna robota. Mnie się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlos Posted June 5, 2024 Share Posted June 5, 2024 Superancki !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juffre Posted June 11, 2024 Share Posted June 11, 2024 Wyszedł świetnie Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenzan Posted June 11, 2024 Share Posted June 11, 2024 Pogratulować wykonania. Ostatnio obejrzałem 'Top Gun' ponownie i odżył sentyment do F-14, a Twój model tylko go wzmocnił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted June 16, 2024 Author Share Posted June 16, 2024 (edited) Dzięki za pozytwny odbior, niedługo zaczynam coś fajnego, postaram się wrzucić warsztat Edited June 16, 2024 by Mario Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts