Mario Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca (edytowane) Czołem po długiej nieobecności. Wlatuje z kolejnym modelem, warsztat tym razem postanowiłem odpuścić, znaczy na FB była relacją. Do brzegu..., pokleiłem model F-14 w wersji gotwego do startu z lotniskowca. Model ogólnie z pudla poza jednym dodatkiem, mianowicie golenie podwozia w Su-27 tak mi się spodobały od D&W, że postanowiłem kupić również do Tomcata. I tu mała przeróbka, z racji że podwozie od DW jest na wysokim amortyzatorze, do modelu stajacego, a moj iest podpiety do katapulty wiec amorek ściśnięty. Z dwich zeobilem jedno, gorna czesc goleni jest od DW, a dolna ze scisnietym amorem od Tamiyi. Nic poza tym nie dodawałem. Powłoka zużyta delikatnie, ale coś jest. Nie zaszpachlowalem też łączenia kadłuba, jakoś mi to umknęło, ale aż tak nie rzucą się w oczy. Model z rozłożonymi skrzydłami zajmuje dużo miejsca i mojej gablocie się nie zmieści. Edytowane 2 Czerwca przez Mario 30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca No Kocurek piękny,świetna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Super model. Gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yachieku Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Fenomenalna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Nie powiem zacna robota. Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Superancki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Wyszedł świetnie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Pogratulować wykonania. Ostatnio obejrzałem 'Top Gun' ponownie i odżył sentyment do F-14, a Twój model tylko go wzmocnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 16 Czerwca Autor Share Napisano 16 Czerwca (edytowane) Dzięki za pozytwny odbior, niedługo zaczynam coś fajnego, postaram się wrzucić warsztat Edytowane 16 Czerwca przez Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi